Rudele lui Emi Pian au petrecut Revelionul în cimitir. Cavoul în care-şi doarme somnul de veci interlopul, luminat de cele mai spectaculoase focuri de artificii. VIDEO

Rudele interlopului Emi Pian, ucis într-o altercaţie în vara anului 2020, nu l-au uitat pe fostul lider al clanului, iar la cumpăna dintre ani, s-au reunit la cavoul acestuia. Petrecerea de Revelion din cimitir pusă la cale de clanul Duduienilor a fost "condimentată" cu un spectaculos foc de artificii.

01 ian. 2022, 22:59
Rudele lui Emi Pian au petrecut Revelionul în cimitir. Cavoul în care-şi doarme somnul de veci interlopul, luminat de cele mai spectaculoase focuri de artificii. VIDEO

Chiar dacă Emi Pian nu mai poate petrece şi nu se mai poate bucura împreună cu rudele sale la sărbători, acestea simt nevoia de a-i fi aproape atât cât se poate. De Paşte, de Crăciun şi de Revelion au fost nelipsite de la cavoul în care fostul lider al clanului îşi doarme somnul de veci.

Revelion în cimitir la Emi Pian

Fiul său, Gabriel Cristian Duduianu, zis şi Aly Pian, a intrat live pe Facebook, imediat după miezul nopţii, dându-le astfel internauţilor posibilitatea să asiste la spectaculosul foc de artificii de la mormântul tatălui lui. În imagini se poate vedea cavoul decorat în spiritul Crăciunului. Nu lipsesc bradul împodobit şi nici instalaţiile de luminiţe, iar uşa cavoului este decorată cu o coroniţă de brad.

Învierea Domnului, sărbătorită de Duduieni tot la cavoul lui Emi Pian

Nu este pentru prima dată când rudele temutului interlop sărbătoresc la mormântul acestuia. Şi de Paşte s-a întâmplat acelaşi lucru. Pe 1 mai 2021, de Învierea Domnului, Aly Pian a organizat o petrecere “stropită” cu alcool la mormântul tatălui său la scurt timp după ce a mers să ia Lumina Sfântă de la biserică.

Citeste si Lovitură teribilă pentru Clanul Duduianu. Florin Salam, răzbunat: ce se întâmplă cu averea interlopilor

Fiul cel mare al lui Emi Pian a respectat tradiția în Noaptea de Înviere și, imediat ce a luat Sfânta Lumină, el s-a îndreptat spre mormântul temutului interlop ca să îi aprindă o candelă. Gabriel Cristian Duduianu nu a fost singur, ci însoțit de mai mulți apropiați.

Lângă tine, tăicuțu’ meu” este mesajul scris de Aly Pian pe înregistrarea făcută la mormântul tatălui său, după cum puteți observa în galeria foto a articolului.

Florin Mototolea, zis Emi Pian, a murit în dimineața zilei de 4 august 2020, după ce a fost implicat într-un scandal pornit de la un joc de barbut. Conform datelor din anchetă, polițiștii au fost sesizați în jurul orei 03:00, iar când au ajuns la fața locului, au identificat mai mulți oameni implicați în altercație.

Doi bărbați au fost transportați la spital, inclusiv liderul clanului Duduianu, grav rănit. Emi Pian avea 39 de ani și a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate. Atacatorul lui Emi Pian este Napi, conducătorul unui alt clan din București.

Citeste si Vali Vijelie, martor la o execuție de tip mafiot! Scene şocante la un chef al interlopilor români din SUA