Rudele regelui romilor au spus că inclusiv preşedintele Turciei s-a interesat de soarta lui Florin Cioabă

Mărturii in premieră la România TV făcute de către rudele lui Florin Cioabă, care au povestit ce a trăit regele romilor  în ultimele sale zile de viaţă. 

RomaniaTV.net
21 aug. 2013, 15:19
Rudele regelui romilor au spus că inclusiv preşedintele Turciei s-a interesat de soarta lui Florin Cioabă

Rudele lui Florin Cioabă au dezvălzuit în premieră la România TV că incluisv preşedintele Turciei s-a intersat de cazul lui Cioabă, la medicii care il îngrijeau în Antalia.

„Cioabă s-a dus acolo pe picioarele lui , ei l-au luat şi i-au făcut nişte investigaţii au spus ca trebuie să facă de mare urgenţă o coronografie”, a 

Drept pentrut care au oprit coronografia până la jumătatea drumului …au mai stat 5 minute ..el a vorbit cu nevasta, căreia i-a spus: „Mi-a fost frică, dar uite, mă simt bine … „. După care a intrat în stop respiratoriu şi i-au făcut resuscitare ..l-au readus la viaţă după 15 minute şi a intrat în comă. 

Ne-am dus şi l-am văzut aruncat într-o cămăruţă cu două aparate de tensiune pe el. Nu se ocupa nimeni de el. Când am ajuns noi şi l-am văzut în ce hal este şi am făcut gălăgie, ne-au dat afară. Eu l-am înţepat în talpa şi am văzut că nu are nicio reacţie , că nu are reflexe… iar celelelte lucruri … la spitalul mare acolo … a făcut intrevenţie şi presedintele Turciei ..şi s-a făcut un tam tam aşa mare în Turcia …”, a declarat Mihai Nedelcu, vărul lui Cioabă.

La rândul său, fiul regelui romilor, Dorin Cioabă, susţine că tatăl lui este un caz de mal praxis. „Tata e un caz malpraxis, a fost omorât cu zile…”, s-a plâns Dorin, care a mai spus că, după moartea tatălui său, viaţa lui „s-a schimbat radical”. „Vreau să-i ofer o înmormântare creştină”, a mai declarat Dorin Cioabă.