Rudele studentei la Medicină ucisă de iubitul gelos fac mărturii cutremurătoare: „Mă mândream foarte mult cu ea”

O studentă la Medicină a fost găsită fără suflare într-un apartament din Timișoara. Ea a fost ucisă de iubitul ei într-o criză de gelozie. Acum, rudele ei fac mărturii cutremurătoare despre cum era tânăra pe perioada vieții.

23 mart. 2024, 18:09
Rudele studentei la Medicină ucisă de iubitul gelos fac mărturii cutremurătoare: „Mă mândream foarte mult cu ea”
Rudele studentei la Medicină ucisă de iubitul gelos fac mărturii cutremurătoare: „Mă mândream foarte mult cu ea”

Crimă înfiorătoare în Timișoara. O studentă la Medicină a fost găsită moartă în apartamentul iubitului ei, care e în acest moment principalul suspect. Descoperirea șocantă a fost făcută de sora băiatului, care locuia împreună cu acesta. Băiatul, student și el la Medicină, a fost arestat pentru 30 de zile.

Citește și: Crimă între turiști la un hotel din Dâmbovița. Bărbat de 41 de ani înjunghiat la o petrecere la care cântau artiști consacrați. VIDEO

Rudele studentei la Medicină, distruși de durere după oribila crimă

Tânăra studentă ucisă avea 21 de ani și era studentă la Medicină în Timișoara. Fata a murit după ce a fost înjunghiată de iubitul său în vârstă de 23 de ani, în timpul unei crize de gelozie. Rudele sunt în stare de șoc, povestind cum era tânăra în timpul vieții.

„Andreea era o fată cu zâmbetul pe buze, era o fată foarte frumoasă. Studentă la medicină chiar, nu-mi mai aduc aminte, al 3-lea sau al 4-lea an. Mă mândream foarte mult ca mătușă a ei. Fata era foarte cuminte și retrasă. Nu știam de prietenul ei”, a spus, printre lacrimi, mătușa fetei, potrivit Digi24.

Suspectul principal este iubitul fetei, un tânăr de 23 de ani din Caraş-Severin. Băiatul, student și el la Medicină, a fost arestat pentru 30 de zile. Totul a pornit în urma unui conflict izbucnit între cei doi pe motivul geloziei băiatului. Studenta la Medicină locuia în acel apartament din Timișoara împreună cu iubitul, sora și verișoara lui. Una dintre fete a făcut descoperirea îngrozitoare în apartamentul de la etajul șase, situat în zona Gării de Nord din Timișoara.

Citește și: Fetiță de 9 ani, găsită moartă în casă, în Galați. Copila se afla în plasament și a fost găsită cu vânătăi pe corp și arsuri. Suspectă de crimă este femeia care ar fi trebuit să-i fie mamă