Rugăciunea care te ajută să atragi bărbatul potrivit în viaţa ta. Trebuie rostită şi dimineaţa, şi seara

Rugăciunea care te ajută să atragi bărbatul potrivit în viaţa ta. Cei mai mulţi oameni apelează la ajutorul lui Dumnezeu atunci când dau de necazuri sau nu sunt mulţumiţi de viaţa lor, prin intermediul rugăciunilor.

13 iul. 2022, 20:35
Rugăciunea care te ajută să atragi bărbatul potrivit în viaţa ta. Trebuie rostită şi dimineaţa, şi seara
Rugăciunea care te ajută să atragi bărbatul potrivit în viaţa ta

Rugăciunea care te ajută să atragi bărbatul potrivit în viaţa ta. Chiar și pentru femeile care se considerau ghinioniste pentru că niciun bărbat pe placul lor nu le apărea în cale, această rugăciune a funcționat. Rostește-o atât dimineața, cât și seara. Credința ta va fi cea mai puternică armă.

Citeşte şi: Rugăciune pentru pace. Spusă de mai multe ori pe zi în vremuri de restrişte, face adevărate miracole

Rugăciunea care te ajută să atragi bărbatul potrivit în viaţa ta

Duhule Sfânt, tu, care mai mult decât oricine știi puterea sufletului meu …Vă rog să participați la solicitarea mea, ca, cu puterea voastră, să mă faceți să mă apropii (numele iubitului), ca acea persoană să simtă toate virtuțile mele și să fie atrasă în fața lor, vă rog, Sfinte Dumnezeule să vă îndoiți voia și să lăsați dorința lui să fie fii lângă mine.Privește-mă și simte toată dragostea și devotamentul meu față de el.Iubit Duh Sfânt, stăpânitor al sufletelor, te rog să vii la mine, îți cer ajutorul fervent pentru a răspunde la rugăciunea mea…Cer ca dragostea lui să nu-mi fie mai indiferentă, să nu mă evite, să fie mereu gata să vorbească cu mine, ca energiile să conspire doar în favoarea mea…Vă întreb, ca omul care vă iubește să vină la mine și să fie energia noastră doar una, puterea voastră să fie cea care se alătură cu acel om pe care îl iubesc atât de mult.Pentru răscumpărarea divină a iubitului meu Sfânt Duh Ceresc, dă-mi energia necesară pentru ca acea persoană să mă iubească, tu știi sufletele noastre și astăzi este momentul ca tu să le pui împreună…Îți promit cu inima mea să-l iubești, asta (persoana iubita) El va fi întotdeauna fericit cu mine, că nu va fi niciodată suficientă sau tristețe în inima lui dacă depinde de mine.Astăzi duh sfânt te rog cu mare fervoare pentru dragostea și compania ta. Amin!