Rugăciunea părintelui Ilarion Argatu pentru dezlegare de blesteme

Unii cred în ele, alții le contestă vehement existența și puterea. Cert este, însă, că blestemele sunt amintite în Biblie, primul blestem fiind cel îndreptat de Dumnezeu către Adam și Eva care au mușcat din fructul oprit.

RomaniaTV.net
28 apr. 2016, 11:21
Rugăciunea părintelui Ilarion Argatu pentru dezlegare de blesteme
Dacă faci parte din categoria celor care cred în blesteme sau, mai rău, a celor care au fost loviți de acestea, îți propunem să rostești rugăciunea părintelui Ilarion Argatu pentru dezlegare de blesteme.

Conform site-ului www.ortodoxia.rol.ro, rugăciunea care ne-a rămas de la părintele Ilarion Argatu este una dintre cele mai puternice rugăciuni de dezlegare de blesteme, dar funcționează numai dacă respecți anumite condiții.

Citeşte şi  Cea mai puternică rugăciune din Postul Paştelui

1. Astfel, timp de 9 zile postește, iar lunea, miercurea și vinerea ține post negru până la ora 24.00. Dacă nu poți sta nemâncată până la miezul nopții, ține postul până la orele 18.00 sau, și mai bine, până la 21.00 și mănâncă numai o singură dată, evident, alimente de post.

2. În fiecare din cele 9 zile, fă 40 de metanii și rostește rugăciunea Tatăl Nostru de mai multe ori.

3. Între orele 22.00 și 24.00, așază 9 lumânări în formă de cruce și aprinde-le. Lipește-le pe o tavă, o placă de faianță sau o cărămidă și, foarte important, lasă-le să ardă complet.

Citeşte continuarea pe avantaje.ro