Rugăciunea pe care dacă o spui în fiecare seara îți va schimba toată viața! Răul va dispărea și Dumnezeu îți va intra în casă

Pentru credincioși, rugăciunea este cea mai importantă practică pentru a menține comunicarea deschisă direct cu Dumnezeu. Dacă simți că sufletul ți-este încercat și apăsat de greutăți, îți recomandăm să încerci să spui în fiecare seară această rugăciune și vei observa că viața ta se va schimba în totalitate.

29 feb. 2024, 21:43
Rugăciunea pe care dacă o spui în fiecare seara îți va schimba toată viața! Răul va dispărea și Dumnezeu îți va intra în casă
Rugăciunea pe care dacă o spui în fiecare seara îți va schimba toată viața! Răul va dispărea și Dumnezeu îți va intra în casă

Pentru a intra în legătură cu Dumnezeu, este recomandat să rostim această rugăciune zilnic. În lupta împotriva supărărilor, neajunsurilor și a problemelor din viața noastră, putem folosi cuvintele următoare pentru a aduce Sfântul Duh în casa noastră și pentru a avea parte de un strop de pace și fericire.

Citește și: Părintele Pimen: „Dumnezeu ne vrea smeriți. Uneori îngăduie să cădem în anumite păcate, doar să ne smerim. Preferă un păcătos smerit decât un drept mândru”. Care este cea mai puternică rugăciune şi cum arată Raiul

Rugăciunile sunt un aspect esențial al diverselor tradiții religioase și culturale și sunt rostite dintr-o varietate de motive. Pentru mulți credincioși, rugăciunea reprezintă o formă de comunicare cu Dumnezeu sau cu forța spirituală în care cred ei. Oamenii se roagă pentru ajutor, îndrumare, binecuvântare sau recunoștință.

Dacă simți că ai sufletul încărcat, că ești urmărit de supărări și ghinion, poți folosi rugăciunea de mai jos. Astfel, locuința ta va fi purificată și vei putea trăi în liniște.

„Doamne Dumnezeule și Arhanghele Mihail, Te rog trimite îngerii Tăi iubitori preaputernici să intre în casa mea, de sus în jos, înăuntru și în afară, în fiecare loc și colțișor, în fiecare spațiu și fiecare încăpere. Să le umple cu prezența lor iubitoare, căci ei emană lumina

Ta și radiază iubirea Ta cântând și lăudând Gloria Ta. Și îndepărtează toată negativitatea, toată frica, tot răul și necazul, toată depresia, mânia, tristețea, supărarea, răutatea și du-le sus în Lumina Duhului Sfânt. Mulțumesc Doamne și mulțumesc preaiubite Arhanghele Mihail”.

Arsenie Boca rostea zilnic câteva o rugăciune importantă. Se poate spune și de către creștini și va aduce alinare și liniște. Credincioșii trebuie să aibă inima deschisă și convingerea că vor scăpa de supărările din viața lor.

”Doamne, Tu ești mare, Tu ești Dumnezeu, Tu ești Tatăl, Pe Tine Te rugăm, prin mijlocirea Sfinților Arhangheli Mihail, Gavriil și Rafail, să ne eliberezi de tot răul care ne-a robit, de neliniște, de tristețe și de obsesii.

Te rugăm, izbăvește-ne Doamne, de ură, de desfrânare și de invidie! Te rugăm, izbăvește-ne, Doamne, de gelozie, de mânie și de frică!

Te rugăm, izbăvește-ne, Doamne, de gândul sinuciderii ori al avortului!

Te rugăm, izbăvește-ne, Doamne, de orice formă de destrăbălare!

Te rugăm, izbăvește-ne Doamne, de farmece și de vrăjitorie!

Te rugăm, izbăvește-ne Doamne, de destrămarea familiei și de orice rău ascuns!

Te rugăm, izbăvește-ne, Doamne! Tu, Doamne, care ai spus: „Pacea Mea o las vouă, pacea Mea dau vouă!”, dăruiește-ne prin mijlocirea Sfintei Fecioare Maria eliberarea de orice formă a răului și bucuria veșnică, întru împărăția Ta. Amin!”.

Citește și: Calendar ortodox 1 martie 2024. Sfânta Muceniţă Evdochia, cea înzestrată cu darul învierii morţilor. Rugăciunea puternică pentru vindecare de orice boală