Rugăciunea pe care reputatul neurolog Constantin Dulcan o spune ca să scape de necazuri: „Arsenie Boca ne sfătuia ca, la necaz, să spunem de şapte ori această rugăciune”

Reputatul neurolog Constantin Dulcan a dezvăluit puterea nebănuită a rugăciunii, dar şi a iubirii autentice. El a explicat, totodată, fenomenul straniu al teleportării părintelui Arsenie Boca din celula în care se afla închis la înmormântarea mamei sale.

10 ian. 2022, 22:02
Rugăciunea pe care reputatul neurolog Constantin Dulcan o spune ca să scape de necazuri: „Arsenie Boca ne sfătuia ca, la necaz, să spunem de şapte ori această rugăciune”

Profesorul Constantin Dulcan, medic neurolog și psihiatru, spune că iubirea autentică poate determina creierul uman să realizeze performanţe incredibile, precum cele realizate de părintele Arsenie Boca.

Cum explică neurologul Constantin Dulcan fenomenul teleportării lui Arsenie Boca

Menţionează, însă, că sunt foarte rari oamenii înzestraţi cu acest har.

Din miliardele de oameni care populează pământul la ora actuală, doar câțiva au aceste haruri. Aceste abilități de a ști, cum știa părintele Arsenie Boca, totul despre ține, înainte de a îi spune. De la nume și istoria personală, la ce boli urmează să faci și sfaturi cum pot fi prevenite.

Nu mai vorbim despre acel eveniment de teleportare la care Arsenie Boca asista la înmormântarea mamei, fără să fie acolo în sine. Aceste performanțe pe mine ca om de cunoaștere științifică mă interesează să știu cum este posibil. Există o explicație a lucrurilor, dincolo de dimensiunea divină în numele căreia a acționat părintele Arsenie Boca și alții..

Este în același timp o confirmare a lucrurilor extraordinare care se spun despre Iisus Hristos. Toți cei care trăiesc în dimensiunea divină cu emoția, cu sufletul din punct de vedere științific…

Institutul din California spune textual că inima are în jur de 50 de milioane de neuroni prin care decide la nivel de emoție. Emoția pleacă din inima, este transmisă creierului, care o decodifica în trăirile noastre. Acești oameni au trăit emoția divină. Emoția înseamnă în primul rând energie.

Ca gândul nostru să se transforme în realitate este nevoie de energia emoției, emoția are nevoie la rândul ei de energia lucrurilor.

Evident, energia pozitivă. Bucuria, iubirea, acea energie fantastică emanată de creier, care pur și simplu devine realitate. Aceeași realitate pe care dacă noi, ceilalți am fi știut să o trăim de aceeași manieră, probabil că ajungeam la performanțe apropiate de cele ale lui Arsenie Boca”, a declarat Dumitru Constantin Dulcan la Antena 3.

Rugăciune la vreme de necazuri. Cum funcţionează rugăciunea şi care este rugăciunea pe care părintele Arsenie Boca ne sfătuia să o spunem de şapte ori ca să scăpăm de cele rele

Constantin Dulcan a dezvăluit, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, că, atunci când are necazuri, urmează sfatul părintelui Arsenie Boca, și anume, rosteşte de şapte ori rugăciunea „Tatăl nostru”.

Arsenie Boca sfătuia că ori de câte ori vrei ceva, să rezolvi ceva, să spui de şapte ori ”Tatăl Nostru”. Și eu o fac pe degete de multe ori. Trebuie să-i mulțumiți lui Dumnezeu în fiecare secundă că trăiți. Un profesor american spunea că în fiecare oră să ai zece secunde tăcere, de liniște, în care să te regăsești și să mulțumești lui Dumnezeu.

Evitați toată viață tristețea! Necazurile înseamnă moartea, boală. Optimismul înseamnă viață. Dumnezeu nu ne vrea triști, ci că El, cu bună dispoziție. Cei ce au fost în moarte clinică au povestit apoi că niciodată nu au fost pe pământ să simtă o iubire atât de copleșitoare că acolo, aproape de lumina. Asta înseamnă să speri, să nu disperi”, a spus profesorul Dulcan.

Citeste si Un neurolog celebru a dezvălui secretul. Iată ce trebuie să facă româncele pentru a alege un bărbat pe viață!

Reputatul profesor susţine că e dovedit științific faptul că „rugăciunea poate schimbă lucruri” şi explică modul în care rugăciunea funcţionează.

Rugăciunea poate schimba lucruri. Un doctor de la Harvard povestește într-o carte cum vine o energie la un muribund al unor oameni care se roagă. Cu cât mai mulți oameni se roagă în același sens, cu atât mai bine.

S-au făcut experiențe la Harvard. Se iau 10 oameni cu insuficienţă cardiacă X, alți 10 în alt lot, cu aceeași boală. Pentru unii se roagă, pentru alții nu. Iar cei pentru care se roagă oamenii se vindecă mai repede. S-au făcut experimente! Pentru că ei trimit un câmp de energie unei entități. Și să faci un om să râdă și să fie fericit înseamnă să i-L dai lui Dumnezeu”, a menționat profesorul.