Un neurolog celebru a dezvălui secretul. Iată ce trebuie să facă româncele pentru a alege un bărbat pe viață!

Sigmund Freud, neurolog celebru și considerat tatăl psihanalizei, a vorbit despre modul de funcționare al psihicului femeii și al bărbatului.

06 ian. 2022, 20:38
Un neurolog celebru a dezvălui secretul. Iată ce trebuie să facă româncele pentru a alege un bărbat pe viață!

Un neurolog celebru a dezvălui secretul. Datele unor studii largi au arătat că pentru un bărbat este destul de complicat să ajungă să iubească pe cineva la o vârstă adultă dacă în trecut acesta nu a avut sentimente de vinovăție față de mama sa.

Un neurolog celebru a dezvălui secretul. Iată ce trebuie să facă româncele pentru a alege un bărbat pe viață!

Femeile au impresia că problemele sunt legate de ele, că nu ar fi destul de frumoase sau de inteligene. Vor încerca să înțeleagă mai bine care este motivul indiferenței acestui bărbat. Femeile trebuie să înțeleagă faptul că mulți dintre bărbați nu au fost învățați cum să iubească o femeie, cum să aibă încredere în ea și cum să se bucure de prezența ei.

”Îndepărtează-te de bărbatul care nu face nimic fără ca tu să îi ceri acest lucru. Cu siguranță că nu vei reuși să cucerești lumea lângă el. Te vei sătura la un moment dat să tot aștepți să se întâmple o minune. Nu se va întâmpla! Acel bărbat care a fost făcut exact pentru tine, sufletul tău pereche nu va avea niciodată nevoie de un impuls din partea ta pentru a-și arăta ca te iubește. El singur va știi sau va învăța care sunt nevoie tale, dar și cum să te facă fericită. Și o va face… O va face pentru tot restul vieții lui. Pentru că ați fost predestinați.

Bărbații care nu știu să iubească se vor lăuda întotdeauna cu numărul femeilor pe care l-au avut în viața lor de-a lungul timpului. Fie că este vorba aventuri, de relații scurte sau de căsnicii ratate… ei întotdeauna se vor mândri cu numărul femeilor care au trecut prin patul lor. Pentru ei nu contează sufletul, nu contează personalitatea partenerelor lor pentru că nici măcar nu ar știi ce gen de femeie li s-ar potrivi. Tocmai de aceea aleargă din floare în floare. Pentru că nici măcar nu sunt conștienți de nevoile lor.

Cu siguranță că nimeni nu este sfânt! Cu toții avem demonii noștri cu care ne luptăm zi de zi și pe care încercăm să-i îmblânzim, să-i aducem pe calea cea bună. Chiar și așa, cu greu ajungem să cunoaște demonii persoanei pe care o iubim. Se spune că este imposibil să cunoști cu adevărat un bărbat înainte de nuntă. Vei putea înțelege care este caracterul său real abia după mulți ani de trăit lângă acesta. Căsătoria este ca o mare loterie, până la urmă. Din păcate, nu toți vor avea noroc.”, sunt câteva dintre sfaturile transmise femilor, potrivit Divahair.

Citește și: Cum ne spălăm corect părul. Adrian Perjovschi dezvăluie greşeala pe care o fac multe femei