Rugăciuni cu "un bulangiu politic" la PDL Caraş-Severin VIDEO

Publicat: Marţi, 03 Aprilie 2012 20:33 // Actualizat: Marţi, 03 Aprilie 2012 23:55 // Sursa: România TV

Cu Dumnezeu înainte! Aşa merg democrat-liberalii care au mai rămas în organizaţia de Caraş-Severin. Dezastrul provocat de plecarea lui Sorin Frunzăverde la PNL i-a adus pe liderii interimari Iancu Simion şi Nicuşor Vasilescu mai aproape de Dumnezeu, însă evlavia nu i-a ţinut prea mult.

Democrat-liberalii rămaşi în filiala Caraş-Severin a PDL încearcă să strângă rândurile şi noii lideri ai acestei organizaţii Iancu Simion şi Nicuşor Vasilescu au avut marţi o primă apariţie publică în această calitate, într-o conferinţă de presă.

Momentul a început creştineşte, cu Iancu Simion spunând cu pioşenie Tatăl Nostru, însă apropierea de divinitate a fost de scurtă durată.

Supărat că noul şef al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ionesie Ghiorghioni, ar fi încercat să-l sape, Simion a răbufnit ca la uşa cortului: "Ghiorghioni Ionesie este, vă spun cu toată sinceritatea, un bulangiu politic. Este jignitor şi este păcat că preşedintele nostru a ţinut un astfel de individ lângă el".

Tensiunile continuă la Caraş-Severin, între democrat-liberalii care l-au urmat pe Sorin Frunzăverde în barca PNL şi cei care au rămas fideli partidului. Ei îşi dispută sediile în care au funcţionat până acum organizaţiile PDL.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 apr 23:10
Răspunde | Votează email 0 email
decebal
BLEGII ASTIA AU PIRDUT CARUTA? NO INCOTRO O APUCATI MA? OIST ORI CEA? DUCETI-VA ACASA BULANGIILOR.
1
EUR
4.7790
RON
27 Jan
noapte -1 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H