RUGĂCIUNI pentru Michael Schumacher. IMAGINI EMOŢIONANTE

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, duminică, în staţiunea Meribel. El este în stare critică, în comă indusă, suferind de leziuni craniene şi este internat la un spital din Grenoble.  

31 dec. 2013, 12:44

Michael Schumacher, care a fost rănit grav într-un accident la schi, la sfârşitul săptămânii trecute, a fost operat pentru a doua oară, în noaptea de luni spre marţi, au anunţat medicii de la spitalul din Grenoble, în care este internat germanul. Lideri din întreaga lume, de la Bill Clinton la Angela Merkel, trimit mesaje de susţinere pe reţelele de socializare. 

Numeroşi piloţi de Formula 1 şi din CM de Raliuri au postat pe Twitter mesaje de susţinere pentru fostul campion mondial Michael Schumacher, care a fost rănit grav, duminică, într-un accident suferit în staţiunea franceză Meribel, informează 20minutes.fr.

„Mă rog pentru tine, fratele meu!! Şi sper să te faci bine cât mai repede, Michael!!”, a scris brazilianul Felipe Massa, fost coleg al germanului la echipa Ferrari, potrivit 20minutes.fr.

Francezul Romain Grosjean şi-a arătat, de asemenea, susţinerea: „Toate gândurile noastre sunt pentru Schumi şi familia sa! Sper să te faci bine repede”.

Britanicul Jenson Button consideră că Schumacher are puterea de a trece peste această problemă. „Gândurile mele sunt alături de Michael Schumacher în această perioadă grea… Michael, mai mult decât oricine, are puterea să treacă peste asta”.

Cele mai emoţionante mesaje vin însă de la fani, care au creat mici „altare” în jurl spitalului şi se roagă pentru sănătate lui Michael Schumacher.