Rugbistul Harry Potter, legitimat la Leicester, a căzut într-o groapă şi a devenit ţinta glumelor: „Harry Potter şi Tunelul Secretelor”

Un rugbist de la Leicester Tigers s-a accidentat rău la un meci, dar asta nu l-a scutit de ironiile care au venit în valuri pe Internet, de vină fiind numele său.

12 dec. 2021, 21:40
Rugbistul Harry Potter, legitimat la Leicester, a căzut într-o groapă şi a devenit ţinta glumelor: „Harry Potter şi Tunelul Secretelor”

Rugbistul Harry Potter, legitimat la Leicester Tigers, a căzut, sâmbătă, în timpul unui meci din deplasare cu Bordeaux-Begles din Heineken Champions Cup, într-un şanţ aflat la marginea terenului, la o fază de joc.

Sportivul nu a fost rănit, iar momentul a fost tratat cu umor în social media, unde s-a făcut trimitere către personajul de carte Harry Potter, conform News.ro.

Incidentul a avut loc în minutul 23. Potter a fost împins de un adversar şi din inerţie a ajuns să sară peste panoul publicitar de pe margine, însă fără să fi ştiut că dincolo de panou era un şanţ de doi metri adâncime. El a ieşit fără probleme din şanţ.

FORMULA 1: Verstappen este noul campion mondial, titlul s-a decis în ultimul tur la Abu Dhabi

Pe contul oficial de Twitter al competiţiei, a fost postat un filmuleţ cu momentul respectiv, cu comentariul: “Harry Potter îşi pune pelerina de invizibilitate pe Stadionul Chaban-Delmas… Din fericire el este bine şi a revenit în acţiune”.

Tot pe Twitter, EK Rugby Analysis a scris: “Harry Potter şi Tunelul Secretelor”.

Simona Halep, nominalizată la titlul de „lovitura anului” în tenis. Cu cine se luptă

“La Leicester există un jucător englez de rugby pe care îl cheamă  Potter. Da, ştiu. S-a născut cu aproximativ şase luni înainte de publicarea primei cărţi Harry Potter. În orice caz, la meciul de astăzi cu Bordeaux s-a întâmplat asta”, a scris şi Kieran Healy, alt utilizator de Twitter, postând imagini.

A existat totuşi un premiu de consulare. Meciul de sâmbătă a fost câştigat de Leicester Tigers cu scorul de 16-13.