Ruleta rusească folosind electroşocuri, la modă în Rusia

O nouă modă face furori în Rusia. Este vorba de ruleta rusească cu pistoale cu electroşocuri. Tot mai mulţi amatori de senzaţii tari iau parte la acest joc, iar în Rusia se organizează chiar şi campionate.

10 iun. 2015, 07:15
Ruleta rusească folosind electroşocuri, la modă în Rusia

Aceste imagini par desprinse din filme cu spioni sau mafioţi care joacă ruleta rusească. Au fost, însă, filmate la un concurs perfect legal din oraşul rusesc Perm. Participanţii riscă cel mult să fie electrocutaţi uşor, iar viaţa şi sănătatea nu le sunt puse în pericol, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Ce se întâmplă cu o tânără sexy supusă de bunăvoie la electroşocuri VIDEO

Jocul are la bază aceleaşi principii ca şi ruleta rusească clasică. Doar că, în loc de gloanţe, în magazia pistolului este încărcat un dispozitv de electroşocuri, precum cele folosite pentru farse. Apoi, concurenţii se împart în echipe de câte doi. Unul învârte magazia pistolului, pune arma la capul celuilalt şi apasă pe trăgaci. Dacă pistolul activează dispozitivul cu electroşocuri, concurentul împuşcat a pierdut, dacă nu, a câştigat.

 

Citeşte şi A jucat „RULETA RUSEASCĂ” în faţa iubitei pentru a o convinge că armele nu sunt periculoase. Vezi ce a urmat

În oraşul Perm, unde a fost inventat jocul, se organizează deja concursuri de două ori pe lună. Participanţii achită o taxă de circa 5 euro.