RUNE pentru zodii noiembrie 2021. Adevaruri dureroase de la pietrele mistice

RUNE pentru zodii. Fenomenul citirii runelor are loc ca la cartile de tarot, prin selectarea runelor in baza intentiei si a cererii de mesaj intuitiv.  

30 oct. 2021, 17:27
RUNE pentru zodii noiembrie 2021. Adevaruri dureroase de la pietrele mistice

RUNE pentru zodii noiembrie 2021.

Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna noiembrie 2021. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer.

Cuvantul RUNA inseamna soapta sau secret sfant.
Fiecare litera se considera ca poarta un mesaj energetic ce ofera ghidare intuitiva din lumea supranaturala. Sunt 24 rune in total si fiecare in parte are un simbolism bogat ce este conectat cu astrele, cu zeitatile, cu cele 8 directii si cu ciclurile naturii. Runele sunt considerate alfabetul zeilor. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Mihai Voropchievici a citit în RUNE. Care sunt zodiile care NU au datorii karmice
RUNE pentru zodii noiembrie 2021. Runele au fost sculptate in lemn, piatra sau os si pastrate intr-o punga de panza sacra. Fenomenul citirii runelor are loc ca la cartile de tarot, prin selectarea runelor in baza intentiei si a cererii de mesaj intuitiv.

Runele reprezinta sistemul antic de alfabet creat de celtici, scandinavi si popoarele germanice tocmai in primul secol.

Iata care este runa asociata cu fiecare zodie in citirea intuitiva pentru mesajul lunii noiembrie 2021 si ce transmite fiecare:

Mesaj rune noiembrie 2021 pentru BERBEC
Perth (inversata)

Ceea ce se intampla poate fi perceput intr-o maniera subiectiva, insa trebuie sa retii ca trecutul este „mort”, iar viitorul nu s-a nascut inca. Prezentul este ceea ce conteaza. Nu te mai baza pe lucruri din trecut, caci ele nu mai functioneaza pentru tine. Renunta la credintele vechi, la modurile vechi de gandire care nu te mai reprezinta. Sa te intorci din nou si din nou la ele inseamna sa ramai pe loc in dezvoltarea ta. Este foarte important sa intelegi acest lucru si sa mergi inainte, chiar daca uneori te confrunti cu o stare de confuzie. Atunci cand o situatie nu te avantajeaza, spune-ti ca totul este temporar. La un moment dat ve veni si vremea ta sa fii pe val.

Horoscop Rune Noiembrie 2021. Ce zodii sunt norocoase şi binecuvântate
Mesaj rune noiembrie 2021 pentru TAUR
Uruz

O etapa din viata ta se incheie si o alta incepe. Exista o forta care aduce mereu schimbari. Aceasta putere a ta te face sa evoluezi. Te provoaca sa respingi credinte vechi, forme vechi de gandire si sa creeze o noua forma. Trecutul este deposit, intampina-ti viitorul. Orice schimbare apare iti este favorabila. Nu te teme ca pierzi controlul asupra evenimentelor. Ai puterea de a depasi orice obstacol. Nu te opune schimbarii, lucreaza pentru schimbare. In relatiile personale si profesionale pot aparea modificari, insa ai incredere ca totul este spre beneficiul tau.

Mesaj rune noiembrie 2021 pentru GEMENI
Odin

Poate ca soarta vrea sa te testeze sau poate ca va trebui sa inveti ceva privind inapoi la viata ta. Sau poate cineva intra in viata ta pentru a manifesta o legatura karmica. Invata sa cooperezi, indiferent ce se intampla. Cu cat de adaptezi mai usor, cu cat accepti mai repede ce ti-a pregatit soarta, cu atat va fi mai usor sa-ti inveti lectia. Nu incerca sa te opui fortelor karmice. Nu te poti impotrivi sortii. Fii pregatit, fii curajos!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


loading...
Partenerii noștri