RUPTURĂ ÎN COALIŢIE. Parlamentarii UDMR vor vota „după propria conştiinţă” DEMISIA lui Traian Băsescu

UDMR a decis ca fiecare parlamentar al Uniunii să voteze "după propria conştiinţă" Declaraţia Parlamentului prin care se solicită DEMISIA preşedintelui Train Băsescu. UDMR face notă discordantă în rândul coaliţiei în condiţiile în care PSD, UNPR şi PC vor vota în favoarea declaraţiei.

25 iun. 2014, 07:33
RUPTURĂ ÎN COALIŢIE. Parlamentarii UDMR vor vota „după propria conştiinţă” DEMISIA lui Traian Băsescu

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, înainte de şedinţa Parlamentului, că nu există, în acest moment, „elemente pentru a stabili o vinovăţie a lui Traian Băsescu”.

„Aproape în unanimitate am votat ca fiecare parlamentar al UDMR să voteze după propria conştiinţă”, a precizat  Kelemen Hunor.

„Dacă mai târziu apar elemente, vom vedea care va fi poziţia UDMR. Am avea motive să votăm pentru demisia lui Traian Băsescu, dacă este să ne raportăm la cum a privit Traian Băsescu instituţia Parlamentului, în ultimii ani. Politic, toată lumea este de acord să vadă care este în acest moment rolul lui Traian Băsescu în acest moment. Cu sau fără declaraţia Parlamentului, românii ştiu”, a completat liderul UDMR.

CITEŞTE ŞI Parlamentul votează DEMISIA lui Traian Băsescu. PDL şi PMP fac SCUT în jurul preşedintelui