Rusescu: Suntem fericiţi, sărbătorim în seara asta

Raul Rusescu a marcat în minutul 73 pentru Steaua, ducând la calificarea echipei în primăvara europeană.

RomaniaTV.net
06 dec. 2012, 20:24
Rusescu: Suntem fericiţi, sărbătorim în seara asta

Fotbalistul echipei Steaua, Raul Rusescu, a declarat, joi, după meciul cu FC Copenhaga, scor 1-1, care a adus calificarea grupării bucureştene în 16-imile Ligii Europa, că el şi colegii săi sunt fericiţi şi sărbătoresc în această seară, iar apoi vor lua lucrurile pas cu pas.

Am obţinut un rezultat care ne-a asigurat calificarea, suntem fericiţi, bucuroşi şi sărbătorim în seara asta. Pentru mine momentan important este că pot să îmi ajut echipa să obţinem rezultate şi încă o calificare în primăra europeană. Momentan suntem bucuroşi de calificare, apoi luăm pas cu pas”, a spus Rusescu la Sport.ro.

Raul Rusescu a precizat că îi mulţumeşte soţiei sale pentru că a fost alături de el în momentele dificile, „de la începuturi”. „Cu siguranţă este o seară frumoasă”, a adăugat fotbalistul.

Formaţia Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, joi, în deplasare, scor 1-1 (0-0), cu echipa daneză FC Copenhaga, într-un meci din ultima etapă a grupei E a Ligii Europa, şi s-a calificat în 16-imile de finală ale competiţiei, ocupând primul loc în clasament.

Golurile au fost marcate de Rusescu ’73 pentru Steaua, respectiv Vetokele ’87 pentru FC Copenhaga.