Ruşii au bombardat o maternitate din regiunea Zaporojie. Un bebeluş a fost ucis

Ruşii au bombardat noaptea trecută matrnitatea din Volnyanskaya, în regiunea Zaporojie. Conform Nexta, un bebeluş a fost ucis. De asemenea, două persoane au murit în atacuri care au avut loc în regiunea Harkov, au anunţat oficiali locali citaţi de CNN.

23 nov. 2022, 10:53
Ruşii au bombardat o maternitate din regiunea Zaporojie. Un bebeluş a fost ucis

Un bebeluş a fost ucis în urma unui bombardament al ruşilor care a avut loc în cursul nopţii trecute asupra unei maternităţi din regiunea Zaporojie, din sudul Ucrainei.

Oleksandr Staruh, şeful administraţiei militare regionale Zaporojie, a anunţat miercuri pe Telegram că forţele ruseşti au tras cu „rachete uriaşe” asupra unei mici maternităţi din spitalul oraşului Volnyanskaya.

Citeşte şi: OMS lansează un avertisment sumbru: „Iarna aceasta va pune în pericol vieţile a milioane de oameni în Ucraina”

„Inimile noastre sunt pline de durere, pentru că un nou-născut a fost ucis”, a spus el.

Citeşte şi: Mesajul emoționant trimis de Zelenski: „Putem rămâne fără bani. Fără combustibil. Fără apă caldă. Fără electricitate. Dar nu fără libertate!”

Mama copilului a fost salvată, la fel şi un medic, au anunţat ulterior serviciile pentru situaţii de urgenţă, care spun că nu sub dărâmături nu se mai află nicio persoană.