Rușii se amuză copios pe seama lui Volodimir Zelenski. Au scos o băutură cu fața și numele președintelui ucrainean (VIDEO)

După ce au bifat succes după succes în Donbas și restul zonelor considerate pro-ruse din Ucraina, oamenii lui Vladimir Putin se amuză copios pe seama lui Volodimir Zelenski. 

20 iun. 2022, 17:34
Rușii se amuză copios pe seama lui Volodimir Zelenski. Au scos o băutură cu fața și numele președintelui ucrainean (VIDEO)

Conflictul militar din Ucraina a creat un nou prilej de glume pentru ruși. Cetățenii din statul controlat de către Vladimir Putin și camarila sa pot găsi acum în magazine vodja „Lacrima lui Zelenski”.

Băutura alcoolică a fost lansată în ediție limitată. Producătorul local este cunoscut pentru numele haioase date băuturilor, dedicate un președinți ruși: Putinka (Vladimir Putin), Medvedevka (Dmitri Medvedev) și Eltsinka (Boris Elțîn).

De când marile companii din Occident s-au retras din Rusia, după declanșarea războiului din Ucraina, oamenii lui Vladimir Putin au trebuit să găsească alternative. Astfel, și-au creat propriile branduri, care imită produse celebre, precum McDonald’s, Pepsi, Coca-Cola, Fanta etc.

 

Coca-Cola a oprit abia acum producția din Rusia

 

Coca-Cola HBC și clienții săi sunt în prezent în curs de epuizare a stocurilor, a transmis compania americană, citată de Reuters. În martie, compania a anunțat suspendarea activității în Federația Rusă, în special furnizarea de ingrediente pentru băuturile sale pentru piața rusă.

În Rusia, Coca-Cola HBC deține 10 fabrici pentru producția de băuturi răcoritoare și sucuri. În 2021, Coca-Cola HBC a crescut vânzările în Rusia cu 18,3%, la 373,3 milioane de cutii (o cutie conține aproximativ 5,7 litri, adică vânzările în Rusia s-au ridicat la aproximativ 2,1 miliarde de litri).

 

Volodimir Zelenski se plânge, din nou

 

Volodimir Zelenski nu este pregătit de negocieri cu Vladimir Putin, deși din ce în ce mai mulți lideri europeni au recomandat un dialog între președinții Ucrainei și Rusiei. Oficialul de la Kiev a anunțat că pacea trebuie negociată strict în condițiile Ucrainei. În plus, din ce în ce mai mulți analiști politici critică abordarea lui Vlodimir Zelenski în ecuația războiului. Printre aceștia, celebrul Bogdan Teodorescu.

„Există riscul ca un număr de alegători din Europa să încerce să regăsească la ei în țară ‘modelul Zelenski’, care ar fi un model fals pentru că este un model ‘de război’, care se va exporta fie prin epigonism, fie prin anarhism la ei în țară și vor confrunta modelul politicianului standard”, a declarat Bogdan Teodorescu, în emisiunea lui Marius Tucă.

De asemenea, analistul Bogdan Chirieac a avertizat că Volodimir Zelenski a încercat în repetate rânduri declanșarea unui noul Război Mondial.

„Nu este prima dată când domnul preşedinte Zelenski încearcă, prin declaraţiile sale, să atragă NATO în acest conflict. Este foarte clar, președintele Joe Biden a fost extrem de înţelept, liderii europeni la fel. Ajută cu absolut tot Ucraina, inclusiv armata ucraineană, dar NATO, ca instituţie, cea mai mare alianţă politico – militară din istorie, nu intră în război cu Rusia. Nici Rusia, vă spun, nu este capabilă să poarte un război cu NATO. Rusia nu este capabilă să poarte un război cu Polonia. Polonia este mai puternică decât Rusia, în acest moment”, a transmis Chirieac, la Antena 3.