Ruşine!, Eşti patetic! sunt câteva dintre miile de mesaje primite de preşedintele rus pe Facebook

Anunţul preşedintelui Dmitri Medvedev, postat pe pagina sa de Facebook, potrivit căruia o anchetă va fi deschisă în legătură cu acuzaţiile de fraudare a alegerilor din Rusia a generat peste 8.000 de comentarii ofensive şi chiar insulte în primele şase ore de la postarea mesajului.

RomaniaTV.net
12 dec. 2011, 10:01
Ruşine!, Eşti patetic! sunt câteva dintre miile de mesaje primite de preşedintele rus pe Facebook

„Ruşine!”, a fost comentariul cel mai des postat, alături de „Eşti patetic!”, relatează Washington Post, în ediţia online, citat de Mediafax.

Autorii acestor mesaje, postate duminică, s-au dovedit deosebit de curajoşi, în timp ce o manifestaţie la care au participat aproximativ 40.000 de persoane, potrivit estimărilor, a cerut organizarea de noi alegeri.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Medvedev a încercat să răspundă ruşilor care au organizat, sâmbătă, un protest online pentru a denunţa suspiciunile că alegerile au fost fraudate în favoarea partidului de guvernământ Rusia Unită.

„Nu sunt de acord nici cu sloganurile şi nici cu ceea ce spun protestatarii”, se poate citi în mesajul postat pe pagina de Facebook a lui Medvedev.

„Cu toate acestea, am odonat verificarea tuturor proceselor-verbale de la secţiile de votare, cu privire la respectarea legislaţiei electorale”, se arată, în continuare, în mesaj.