Ruşine la Super Bowl. O pană de curent a întrerupt jocul, 34 de minute VIDEO

Cea de-a 47-a ediţie a Super Bowl, jucată la New Orleans, între Baltimore Ravens şi San Francisco 49ers, va rămâne în istorie, dar nu pentru vreo faptă deosebită consemnată pe terenul de joc, ci prin faptul că o pană de curent a întrerupt partida pentru mai bine de o jumătate de oră.

04 feb. 2013, 09:51
Ruşine la Super Bowl. O pană de curent a întrerupt jocul, 34 de minute VIDEO

Peste o sută de milioane de telespectatori au avut parte duminică noapte de cea mai neplăcută surpriză, întreruperea timp de 34 de ore a celebrului Super Bowl, cel mai urmărit eveniment al anului, în Statele Unite.

În sfertul al treilea al partidei dintre între Baltimore Ravens şi San Francisco 49ers o pană de curent a aruncat în beznă celebrul Superdome din New Orleans, organizatorii hotărând întreruperea alimentării cu energie electrică, pentru a preîntâmpina o pană de curent şi mai gravă.

Cauza a fost, se pare, o supraîncărcare a aparaturii electronice de la stadion. Chiar şi aşa, partida a fost întreruptă vreme de 34 de minute.

În momentul întreruperii Baltimore conducea cu scorul de 28-6, iar în final s-a impus cu 34-31, câştigând Super Bowl pentru a doua oară în istorie, precedenta performanţă înregistrând-o în anul 2001.