Tragedie în timpul paradei echipei Kansas City Chiefs! S-au deschis focuri de armă. O persoană a murit, iar alte nouă sunt rănite

Haos în timpul paradei echipei Kansas City Chief, câștigătoarea Super Bowl, „Mai multe persoane” au fost rănite de focuri de armă miercuri în timpul unei parade din Kansas City care sărbătorea victoria echipei Chiefs la Super Bowl, a anunțat poliția din acest oraș din centrul statului Missouri, potrivit AFP și Reuters.

14 feb. 2024, 23:26
Tragedie în timpul paradei echipei Kansas City Chiefs! S-au deschis focuri de armă. O persoană a murit, iar alte nouă sunt rănite

Haos în timpul paradei echipei Kansas City Chief, câștigătoarea Super Bowl!

O persoană a murit și alte nouă au fost rănite de focuri de armă, miercuri, în timpul unei parade din Kansas City care sărbătorea victoria echipei Chiefs la Super Bowl, a anunțat poliția din acest oraș din centrul statului Missouri, potrivit PBS.com.

Citește și Super Bowl 2024: Kansas City Chiefs şi-a apărat cu succes titlul NFL în faţa lui San Francisco 49ers pe Allegiant Stadium

Două persoane înarmate au fost arestate după schimbul de focuri de armă în apropierea parcării Union Station din Kansas City, a anunțat poliția.

Mai multe persoane au fost arestate

De altfel, un bărbat care purta un trening roșu se numără printre persoanele arestate, potrivit jurnaliștilor de la AFP.

Răniții au fost puși pe targă de către paramedici, a precizat aceeași sursă.

Până la 10 persoane au fost rănite în atac, potrivit lui Michael Hopkins de la Departamentul de Pompieri din Kansas City.

Poliția a fost desfășurată în număr mare la fața locului, protejată de cordoane galbene tipice pentru locurile de crimă din Statele Unite.

Zeci de mii de persoane i-au sărbătorit miercuri pe Chiefs, care au mărșăluit pe străzile din Kansas City pentru a celebra victoria lor de duminică în Super Bowl, competiția anuală de fotbal american.

Te-ar putea interesa și Fata care și-a convins iubitul să îi ucidă mama a fost eliberată din închisoare. Tânăra a fost mințită toată viața ei că este grav bolnavă

Tradiționala linie de autobuze cu etaj s-a îndreptat pe Grand Boulevard spre vechea Union Station, unde a avut loc schimbul de focuri la finalul paradei.