RUŞINE! O PARCARE amenajată de Primăria Sectorului 6 arată mai degrabă a MOCIRLĂ FOTO

O parcare închiriată de Administraţia Domeniului Public Sector 6 este, de fapt, un teren viran, plin de noroi şi bălţi, care nu a fost deloc amenajat de primăria sectorului 6.

09 feb. 2015, 11:47

Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei „Din suflet, pentru suflet”, care monitorizează cu atenţie neregulile din Sectorul 6, a publicat pe pagina sa de Facebook câteva imagini cu „parcarea”, alături de acest mesaj:

„Primarul Mănescu vrea să îi păcălească pe cetăţeni cu locuri de parcare în noroi. Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu (PNL) nu este nici pe departe puterea exemplului „lucrului bine făcut” in România, aşa cum ar trebui după câştigarea alegerilor prezidenţiale de către Klaus Iohannis. Ba dimpotrivă. Sectorul 6 este clar un exemplu de cum nu ar trebui să arate România secolului XXI. Mai mult decât atât, având nenorocul de a fi situat la extremitatea vestică a Bucureştiului, Sectorul 6 reprezintă acum o pată neagră pe cartea de vizită a întregului oraş şi o imagine urâtă pentru toţi cei care intră în Capitală de pe Autostrada A1.

Astfel, chiar aproape de intrarea în oraş, vizavi de staţia de metrou Păcii, din cartierul Militari, se află o aşa-zisă parcare închiriată Administraţia Domeniului Public (ADP) Sector 6. De fapt, după cum se poate observa şi din imagini, este vorba doar de un teren viran plin de noroaie şi bălţi şi care nu a fost deloc amenajat (fiind lăsat la mila naturii), dar din care primarul liberal Rareş Mănescu vrea să facă bani cu orice chip.

Practic, edilul vrea să îi fraierească pe cetăţenii din zonă ademenindu-i cu un astfel de loc total impropriu pentru parcarea unei maşini. Şi asta în condiţiile în care în zonă nu a amenajat deloc locuri de parcare, astfel că şoferii s-ar putea mulţumi să coboare direct în astfel de bălţi, crede el.

Deşi se vrea a fi parcare pentru care şoferii să scoată bani din buzunar, în realitatea amplasamentul nu beneficiază nici măcar de un centimetru de beton, fiind doar pământ îmbibat cu apă de la zăpada topită şi de ploile din ultima vreme. Astfel, şoferii vor coborî din maşină direct în mocirla numită de Rareş Mănescu parcare. Singurul strat de beton aici a fost turnat pe o suprafaţă minusculă, doar la baza plăcuţei care anunţă Parcarea închiriată ADP Sector 6„, a scris Ştefan Florescu.

VEZI ŞI Centru comercial de 12.000 mp şi complex de locuinţe, construite în spatele Palatului Ştirbey FOTO