Ruslana Kurtas, Golden Buzz la Românii au talent. Numărul uluitor cu care a impresionat juriul

Golden Buzz-ul din ediția de vineri seară a emisiunii „Românii au talent” a ajuns la Ruslana Kurtas, o acrobată de 20 de ani din Kiev, Ucraina. Cea care a apăsat butonul a fost Alexandra Dinu.

05 mart. 2021, 23:37
Ruslana Kurtas, Golden Buzz la Românii au talent. Numărul uluitor cu care a impresionat juriul

Ruslana Kurtas, Golden Buzz la Românii au talent. Ruslana Kurtas, o tânără acrobată de 20 de ani, din Kiev, Ucraina, a făcut furori în ediția de vineri seară de la „Românii au talent„. Ruslana Kurtas a mai prezentat spectacolul din această seară în 25 de țări.

Ruslana Kurtas, Golden Buzz la Românii au talent

„Ce să mai zici? Ne-a lăsat fără glas!”, a spus Andi Moisescu. „Nu înțelegeam nimic! Unde e capul? Unde sunt picioarele? A fost o nebunie curată!”, a afirmat Alexandra Dinu, după momentul tinerei, precizând că „Ruslana e un fenomen!”.

Românii au talent 2021. O concurentă de 10 ani revine pe scenă: „A fost o minune că am putut să vin”

Ruslana Kurtas e și în „Cartea Recordurilor” pentru că a spart 24 de baloane cu spatele. Le-a promis lui Pavel Bartoș și lui Smiley că în etapa următoare le va arăta momentul cu care a reușit această performanță.

Ana-Maria Mărgean, copilul-minune care a luat al şaselea Golden Buzz

Ana-Maria Mărgean este a şasea concurentă care a reuşit să impresioneze concurenţii cu numărul de ventrilocie și să obţină Golden Buzz. Andra a fost extrem de impresionată de numărul fetei şi a trimis-o rapid în semifinală. „A fost cea mai bună zi din viața mea până acum. Gestul Andrei este cel mai frumos mărțișor care mi s-a dăruit vreodată”, a mărturisit Ana-Maria, într-un interviu acordat pentru protvplus.ro. „Mulți cred că unui copil îi educi pasiunile, îl îndrumi spre ce vrei tu, dar eu cred că ne naștem cu anumite abilități și aptitudini și cei din jur trebuie doar să observe și să ne lase să mergem în direcția în care ne-a trimis destinul. Nu copiii se îndrumă, ci noi trebuie să ne lăsăm îndrumați de ei, să îi ascultăm, să îi vedem, să ne lăsăm purtați spre destinația lor frumoasă. „Voi” ne-ați arătat astăzi puțin din destinația voastră, noi putem doar să vă urmăm! Te felicit pentru că ai muncit atât de mult încât să ne lasi cu gura căscată! Bravo! #GoldenBuzz #RomaniiAuTalent”, a spus Andra pe pagina sa de Facebook.