Românii au talent 2021. O concurentă de 10 ani revine pe scenă: „A fost o minune că am putut să vin”

Românii au talent 2021. Emisiunea continuă şi vineri seara, cu noi concurenţi care vor capta atenţia telespectatorilor, dar şi a celor patru juraţi. În cea de-a noua seară a sezonului unsprezece luminile se aprind din nou, iar talentul iese la iveală. 

05 mart. 2021, 13:23
Românii au talent 2021. O concurentă de 10 ani revine pe scenă: „A fost o minune că am putut să vin”
Cei patru juraţi de la Românii au talent

Românii au talent 2021. Chiar dacă la prima vedere o revenire este mult mai ușoară decât o primă apariție, o tânără concurentă de zece ani precizează că nu este deloc așa. ”A fost o minune că am putut să vin și anul acesta. Aș spera să iau golden buzz”, spune ea înainte de a urca pe scenă.

Citeşte şi: Un concurent de la „Românii au talent”, la un pas să ia foc. Juraţii au fost îngroziţi VIDEO

Românii au talent 2021. ”Dansul îi face pe oameni mai frumoși”

Dansul, limbajul universal al pasiunii, va fi din nou în centrul atenției. Un grup format din mai multe perechi va demonstra că iubirea, munca și dorința de a face show sunt ingredientele care stau la baza unui moment de neuitat. ”Dansul îi face pe oameni mai frumoși”, spune Andi Moisescu după ce se bucură de spectacolul de pe scenă.

O altă poveste de viață emoţionantă va atrage atenția juraților. După 2 ani de facultate, a renunțat la studii, a plecat în Marea Britanie și a lucrat ca asistent la un spital. Întors în țară, pandemia l-a adus într-un punct al vieții extrem de dur: locuri de muncă găsite foarte greu și cu o soție fără slujbă. Cu toate acestea, pasiunea pentru muzică l-a făcut să reziste și să meargă înainte, potrivit Pro TV.

Ana-Maria Mărgean, copilul-minune care a luat al şaselea Golden Buzz

Ana-Maria Mărgean este a şasea concurentă care a reuşit să impresioneze concurenţii cu numărul de ventrilocie și să obţină Golden Buzz. Andra a fost extrem de impresionată de numărul fetei şi a trimis-o rapid în semifinală.

Citeşte şi: Radu Palaniţă, în doliu. Câştigătorul sezonului 10 Românii au talent: „Ziua de mâine nu ne este promisă”

A fost cea mai bună zi din viața mea până acum. Gestul Andrei este cel mai frumos mărțișor care mi s-a dăruit vreodată”, a mărturisit Ana-Maria, într-un interviu acordat pentru protvplus.ro.

Mulți cred că unui copil îi educi pasiunile, îl îndrumi spre ce vrei tu, dar eu cred că ne naștem cu anumite abilități și aptitudini și cei din jur trebuie doar să observe și să ne lase să mergem în direcția în care ne-a trimis destinul.

Nu copiii se îndrumă, ci noi trebuie să ne lăsăm îndrumați de ei, să îi ascultăm, să îi vedem, să ne lăsăm purtați spre destinația lor frumoasă. „Voi” ne-ați arătat astăzi puțin din destinația voastră, noi putem doar să vă urmăm! Te felicit pentru că ai muncit atât de mult încât să ne lasi cu gura căscată! Bravo! #GoldenBuzz #RomaniiAuTalent”, a spus Andra pe pagina sa de Facebook.