Ruxandra Dragomir: Elena Udrea SE TEME. Să sperăm că nu se va ATENTA la viaţa sau sănătatea ei

Ruxandra Dragomir a declarat, marţi, la ICCJ, unde s-a judecat contestaţia Elenei Udrea privind arestul preventiv, că prietena sa se teme pentru viaţa ei după ce a primit scrisoarea de ameninţare. 

05 mai 2015, 10:26
Ruxandra Dragomir: Elena Udrea SE TEME. Să sperăm că nu se va ATENTA la viaţa sau sănătatea ei

Ruxandra Dragomir a spus că Elena Udrea „este îngrijorată” după mutarea la penintenciarul Târgşor.

Acea mutare a fost un neprevăzut, nu se aștepta. Nici avocații nu au știut. Am încurajat-o cât am putut, ne-a încurajat și ea”, a declarat Dragomir.

Aceasta a mai arătat că Udrea se teme după ce a fost ameninţată şi a spus că cei de la penitenciar „s-au comportat foarte bine cu ea”.

„Să sperăm că totul va fi în regulă și nu se va atenta nici la sănătatea, nivi viața ei. Se teme. Orice amenințare de acest gen trebuie luată în serios. (…) Cred că amenințarea a fost suficientă astfel încât să se ia în serios și mă bucur că a fost luată în serios”, a precizat Dragomir.

CITEŞTE ŞI ELENA UDREA, o nouă încercare pentru a scăpa de ARESTUL preventiv VIDEO

Dragomir a mai spus că Udrea stă în celulă cu alte trei persoane.

„Sper ca această măsură preventivă să fie schimbată astăzi. Sper să nu mai fie nevoită să stea acolo, pentru că dosarul a fost trimis în instanţă. Elena nu poate influenţa ancheta penală, nu poate influenţa probele din dosar şi nu merită să fie acolo”, a spus Dragomir.

La instanţa supremă a venit şi mama Elenei Udrea, despre care Ruxandra Dragomir a afirmat că se teme pentru sănătatea fiicei sale.