Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea, îl acuză pe Băsescu că a abandonat-o pe fosta şefă PMP

Ruxandra Dragomir, cea mai bună prietenă a Elenei Udrea, spune că Traian Băsescu nu a susţinut-o suficient pe Elena Udrea, nici cât a fost pe cont propriu în politică, nici când a ajuns în arest. Ruxandra Dragomit îl acuză pe fostul preşedinte că a abandonat-o pe Elena Udrea, care se află acum după gratii. 

29 mart. 2015, 09:17
Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea, îl acuză pe Băsescu că a abandonat-o pe fosta şefă PMP

Deşi se declara o mai veche susţinătoare a fostului preşedinte, Ruxandra Dragomir nu crede că Traian Basescu a susţinut-o pe Elena Udrea atât cât ar fi putut s-o facă.

Citeşte şi: Ruxandra Dragomir, vizită în AREST: Până şi VREMEA PLÂNGE pentru că Elena este aici VIDEO

Întrebată ce aşteptări avea de la Traian Băsescu şi ce ar fi vrut să facă mai mult Ruxandra Dragomir a răspuns: „Cred că a făcut suficient (n.r. Traian Băsescu), acum având şi el probleme, consider că a făcut suficient.

Nu era numai dezamăgirea mea, era a mai multor oameni care considerau că putea face mai multe pentru Elena, să vină cu mai multe declaraţii în favoarea ei, să o susţină în demersurile pe care ea le-a făcut. Din păcate, cred că a recuperat prea târziu, Elena nu a fost susţinută foarte mult în demersurile sau denunţurile pe care le-a făcut”, a adăugat prietena Elenei Udrea la Antena 3.

Totodată, Ruxandra Dragomir povesteşte că Elena Udrea este o ţintă şi că s-a dorit eliminarea din viaţa politică.

Elena Udrea este o ţintă pentru că nu s-a dorit rămânerea ei în viaţa politică. (…) Îmi amintesc că Elena Udrea voia să facă ceva public, şi a zis că nu poate spune deoarece sunt lucruri importante şi „pe mine cine mă mai apără”.

Probabil că ştia foarte multe lucruri, nu s-a mai dorit prezenţa ei în politică şi ca dovadă, aceste urmări. Îmi este greu să accept că eu am stat în ultimul an lângă cel mai mare infractor al României, lângă cea mai mare coruptă, îmi este imposibil să accept asta! Şi m-am gândit că ar fi fost mai bine să spună atunci ce avea de spus”, a precizat Ruxandra Dragomir.

De asemenea, Ruxandra Dragomir a povestit cum a cunoscut-o pe fosta șefă PMP.

Citeşte şi: RUXANDRA DRAGOMIR propune instalarea unei găleţi cu mir la Parlament

„Am cunoscut-o pe Elena în urmă cu șapte ani. Pe mine m-a impresionat atunci omul politic Elena Udrea. Dorinţa de a încerca să schimbe anumite lucruri în România, vorbea de pe atunci de resetarea clasei politice. (…) Am cunoscut-o la Piteşti, acolo unde sunt şi eu născută. Ea se ocupa atunci de zona judeţului Argeş şi s-a întâmplat cumva să facem campanie împreună, din pură curiozitate. M-a fascinat pentru că avea dorinţa de a schimba lurcuri şi o tărie de caracter foarte mare„, a povestit prietena cea mai bună a Elenei Udrea.