RUXANDRA DRAGOMIR propune instalarea unei găleţi cu mir la Parlament

Ruxandra Dragomir atacă pe Facebook decizia luată de senatori în cazul Dan Şova şi remarcă ironic cum au devenit brusc credincioşi mulţi dintre parlamentarii României. 

26 mart. 2015, 07:11
RUXANDRA DRAGOMIR propune instalarea unei găleţi cu mir la Parlament

„Mir bucket challenge” – in Parlamentul României, propune Ruxandra Dragomir pe pagina de Facebook creată special pentru a o apăra pe Elena Udrea.

„Nu va inghesuiti!… e loc suficient pentru toti cei care se simt murdari in fata Domnului. Va reamintesc faptul ca Elena a fost arestata desi nici in cazul ei nu a existat o majoritate calificata dar ea a fost totusi arestata, spre deosebire de Dan Sova care, pe baza inexistentei unei astfel de majoritati, a scapat. Elena cere ca in cazul senatorului Dan Sova sa se aplice acelasi tratament ca in cazul ei, aratand ca in caz contrar este vorba despre un abuz al conducatorilor Camerei Deputatilor, in frunte cu Valeriu Zgonea, si a celor din Justitie.

Citeşte şi: ELENA UDREA, un nou atac pe Facebook. Ce s-a întâmplat cu geanta de 900.000 de euro?

In timp ce Elena se afla de patru saptamani in arest preventiv,dl Sova a fost „salvat”, miercuri, de Dumnezeu si de colegii sai din Senat de arestare preventiva, acestia votand impotriva cererii DNA. Acelasi truc a fost folosit de dl. Varujan Vosganian in urma cu cateva saptamani.

Si dl Sova le-a vorbit colegilor despre Dumnezeu,Buna Vestire si a fost uns cu mir in plenul Senatului. Minune…In ambele cazuri rugaciunea a fost ascultata…

Observ ca subit exista multi parlamentari credinciosi. Recomandarea mea ar fi ca pe viitor sa fie instalata la intrarea in Parlament o galeata cu mir pentru un challenge, o convorbire cu Dumnezeu.Sau eventual o cada plina cu esenta sfanta. Cu siguranta cei care se vor imbaia acolo vor iesi curati si neprihaniti precum „Fecioara Maria”, a scris Ruxandra Dragomir pe pagina de Facebook „Justiţie până la capăt”.