Ryan Gosling debutează ca regizor cu „How to Catch a Monster” VIDEO

Actorul Ryan Gosling debutează ca regizor cu filmul fantasy "How to Catch a Monster", care o are în distribuţie pe Christina Hendricks, care i-a fost parteneră în "Cursa/ Drive".

RomaniaTV.net
30 aug. 2012, 20:43
Ryan Gosling debutează ca regizor cu „How to Catch a Monster” VIDEO

Filmul „How to Catch a Monster” spune povestea unei mame singure, care trebuie să îşi crească cei doi copii. Mama celor doi (care ar trebui să fie jucată de Hendricks) intră într-o lume paralelă atunci când fiul ei călătoreşte într-un oraş de sub apă, informează contactmusic.com.

Ryan Gosling a devenit cunoscut cu rolul principal din comedia romantică „The Notebook” (2004), foarte apreciată de publicul feminin, însă spune că nu vrea să îşi continue cariera cu roluri din acest registru.

„Am fost norocos că am jucat în câteva filme romantice, care îţi creează un fel de aură de bărbat romantic. Nu cred însă că acesta este destinul meu de actor şi nu voi continua să joc în astfel de roluri. Îmi plac considerabil mai mult poveştile romantice complicate şi tensionate, ca aceea din «Blue Valentine», sau personajele ciudate, precum acela pe care l-am jucat în «Drive». Sunt însă deschis la orice fel de rol, atât timp cât găsesc ceva inteligenţă sau frumuseţe în scenariu şi mai ales dacă regizorul are o viziune proprie asupra lumii întregi”, spune Ryan Gosling.

Ryan Gosling va experimenta o nouă categorie de roluri odată cu următorul lui film „The Gangster Squad”, bazat pe o poveste reală şi care va fi lansat în 2013. În acest film, Gosling interpretează rolul sergentului Jerry Wooters, un poliţist dedicat profesiei sale şi care coordonează o trupă de elită. El trebuie să aresteze infractorii de pe coasta de Est, conduşi de mafiotul Mickey Cohen, interpretat de Sean Penn.

Ryan Gosling este unul dintre actorii aflaţi într-o ascensiune spectaculoasă la Hollywood, prestaţiile sale din filmele „Jurnalul/ The Notebook”, „Blue Valentine”, „Cursa/ Drive” şi ” The Ides of March” fiind apreciate de critici.

Ryan Gosling a urmat un drum destul de întortocheat înainte de a ajunge unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi de la Hollywood. Născut şi crescut în provincia Ontario din Canada, Gosling a fost un copil-problemă la şcoală, unde avea note foarte mici şi se bătea adeseori cu colegii săi. Mama lui a divorţat şi s-a mutat apoi la Los Angeles, unde tânărul Ryan şi-a început cariera în showbiz.

A apărut prima dată în „Mickey Mouse Club”, popularul serial TV pentru copii, care a lansat carierele unor artişti de seamă, precum Britney Spears, Christina Aguilera şi Justin Timberlake.