S-a aflat abia acum! Ce i-a spus Denisa Răducu tatălui ei pe patul de moarte. Îţi dau lacrimile

Denisa Raducu si-a menajat tatal pana in ultima clipa. Cantareata a evitat sa ii spuna cat de grava este situatia in privinta starii ei de sanatate, mai mult, intotdeuna isi linistea parintele si insista pe ideea ca o sa invinga boala intr-un final!

RomaniaTV.net
03 sept. 2017, 05:07
S-a aflat abia acum! Ce i-a spus Denisa Răducu tatălui ei pe patul de moarte. Îţi dau lacrimile

In perioada in care s-a luptat cu boala, Denisa Manelista le-a avut, in permanenta, langa ea pe sora si mama sa! Cele doua au fost singurele persoane din familie care nu s-au dezlipit de artista din momentul in care s-a aflat ca suferea de cancer la ficat in stadiul IV! Geta Raducu si Adelina au ajutat-o cu tratamentul, dar si cu deplasarile la spital sau prin casa, fiindca ei ii era aproape imposibil sa se miste chiar si prin camera.

In tot acest timp, tatal Denisei a incercat, de la Stefanesti, sa tina legatura cu fiica lui si sa fie la curent cu starea ei.

„Emil nu putea veni la Bucuresti, pentru ca Geta, fosta lui sotie, nu era de acord cu acest lucru! Astfel, barbatul incerca sa fie alaturi de fiica sa in alt mod! El a fost cel care i-a platit o buna parte din medicamente, inclusiv pe cele aduse din strainatate, si mereu se interesa ce se intampla cu adevarat cu Denisa de la sora ei! O suna si pe cantareata, dar de fiecare data, ea evita sa ii spuna stadiul real al bolii! „Tati, stai linsitit, sunt bine, nu am sa inchid ochii pana cand nu am sa te vad, o sa ma intorc acasa”, erau cuvintele ei! Abia in ultimele zile de viata, i-a recunoscut ca nu mai avea putere sa lupte si simtea ca i se apropie sfarsitul”, au dezvaluit persoane apropiate familiei Raducu, potrivit Wowbiz.ro.

Denisa Răducu s-a stins din viaţă la doar 27 de ani după o suferinţă care a măcinat-o în doar câteva luni. Artista fusese diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, în ciuda tuturor eforturilor care s-au făcut şi a tratamentelor la care a fost supusă, boala a fost mai puternică. În doar câteva luni, Denisa ajunsese să cântărească doar 23 de kilograme, iar la autopsie medicii legişti au constatat că avea ficatul „pastă”.