S-A AFLAT! Adevăratul motiv pentru care Ştefan Radu nu mai vine la echipa naţională. „În momentul ăla a renunţat. Eu eram acolo!”

Marius Niculae a dezvăluit motivul pentru care Ştefan Radu s-a retras de la echipa naţională.

09 nov. 2018, 06:54
S-A AFLAT! Adevăratul motiv pentru care Ştefan Radu nu mai vine la echipa naţională. „În momentul ăla a renunţat. Eu eram acolo!”

Ştefan Radu a adunat peste 300 de meciuri pentru Lazio, dar a îmbrăcat tricoul primei reprezentative de doar 14 ori. Ultima oară, el a evoluat în preliminariile Cupei Mondiale din 2014, în remiza cu Ungaria, scor 2-2, însă Marius Niculae spune că Ştefan Radu nu a putut să treacă peste un episod petrecut în 2008.

FRF, prima reacţie despre venirea lui Gică Hagi la NAŢIONALĂ

Ştefan Radu a început titular campania de calificare la CM 2010. A jucat însă doar 45 de minute în meciul de tristă amintire România – Lituania 0-3, disputat pe 6 septembrie 2008. Nemulţumit de prestaţia lui, Victor Piţurcă l-a scos la pauză pe fundaşul lazial şi nu l-a mai convocat o perioadă. Selecţionerul de la acea vrem a declarat că a fost dezamăgit de evoluţia fundaşului, precum şi de atitudinea lui la antrenamente şi faţă de unii membri din staff-ul naţionalei.

„Poate s-a simţit… Ţin minte că ultimul meci la echipa naţională l-a avut cu Lituania, eram şi eu acolo. A fost foarte criticat după acel meci, când am pierdut 3-0 la Cluj, şi în momentul ăla cred că a renunţat să… Sunt anumiţi oameni care nu trec peste asta”, a spus Marius Niculae la Telekom Sport.

Ştefan Radu a mai revenit în două rânduri la echipa naţională, însă s-a retras definitiv după meciul cu Ungaria, din 2013.


loading...
Partenerii noștri