S-a aflat adevărul despre Floricica Dansatoarea! Femeia care a devenit virală are un nepot și mai celebru. Trapperul rupe topurile muzicale printre tineri

Cine nu o cunoaște pe Floricica Dansatoarea? Femeia a devenit virală pe internet, unde s-a remarcat pentru vehemența ei și strigătele pătrunzătoare. Aceasta a fost invitată ulterior la mai multe emisiuni de divertisment. Totuși puțină lume știe faptul că aceasta are un nepot la fel de faimos. Este vorba despre cel mai ascultat trapper din România, Rava.

13 nov. 2023, 09:19

Floricica Dansatoarea surprinde încă o dată. Femeia care a devenit super virală pe internet în urmă cu mai multă vreme a dezvăluit cine este nepotul ei și se pare că celebritatea este o constantă în familia ei. Floricica Dansatoarea, pe numele ei real Floarea Dragomir, are un nepot extrem de celebru, mai ales în rândul tinerilor de la noi din țară. Este vorba despre Rava, cel care, de luni bune, își menține poziția de lider în topul celor mai ascultați trapperi din România.

Citește și: Care este numele din buletin al lui Adrian Minune. Misterul a fost dezvăluit după zeci de ani chiar de fiica sa, Karmen

Recent, Rava a postat pe pagina sa de Instagram un story în care se mândrește cu mătușa sa celebră.

„Cine este locul numărul unu?! Este nepotul meu Rava! Să dați follow la el. Ați înțeles? Rava este nepotul meu! Mânca-mi-ați savarina!”, a spus ea în stilul ei caracteristic în clipul postat.

Acesta nu este singurul clip în care cei doi apar împreună. Și pe contul de TikTok, Floricica Dansatoarea se fălește cu tânărul care este adorat de tinerii de la noi din țară.

„Vedeți, ăsta este nepotul meu, Rava. Mă mândresc cu el și sunt șmecheră. Floricica talent și Rava numărul unu! Trăiască nepotă-miu! Pace!”, a mai spus aceasta în clipul de pe Tiktok.

@floricicaofficial♬ sunet original – Floricica Dansatoarea

Cine este Floricica Dansatoarea

Floricica Dansatoarea a câștigat notorietate în România datorită vociferărilor sale extrem de puternice și vehemente. Floarea Dragomir a devenit un simbol al opoziției față de președintele Klaus Iohannis, iar participarea sa la un protest a fost marcată de strigăte intense la adresa acestuia, inclusiv prin intermediul microfonului televiziunii România TV.

@rava._.vf Rava și Floricica Dansatoarea?! #4226 #rava #rava4226 #floricicadansatoarea ♬ sunet original – Rava video free

Familia lui Rava este faimoasă

Rava, pe numele său Ravanelli Florin Oiță, este unul dintre cei mai îndrăgiți trapperi din România, fiind poate cel mai solicitat artist. În presă, și pe rețelele de socializare au circulat foarte multe informații despre dependeța acestuia de substanțe interzise, însă puțină lume știe exact povestea familiei lui.

Tatăl acestuia este chiar patronul de la celebrul restaurant din București, Cocoșatu’, care a devenit celebru pentru micii geniali pe care îi oferă în meniu. Rava a vorbit recent, în cadrul podcastului Beach Please! despre faptul că dacă nu ar fi făcut muzică, cel mai probabil s-ar fi ocupat de afacerile tatălui său.

„Tata are restaurante și mai are niște chestii. Probabil m-aș fi dus pe partea aia. Are Cocoșatu’. Sunt ale lui. Oricum o luasem pe drumul ăla înainte să mă apuc de muzică. Mă rog, făceam prostii foarte mari, dar mai aveam grijă de restaurant, mai stăteam pe acolo, mai un inventar, mai un monetar ceva. După m-am dus pe drumul ăsta cu muzica, dar probabil asta aș fi făcut. Eu mănânc de atâta timp acolo că nu știu ce să mai recomand, dar acolo micii toată lumea știe, grătar, pui gongorzola. Mâncați că e bun. Lady Gaga și-a luat doi mici și după a mai cerut 28, când a venit în România. A luat numărul lui tata și d-astea. I-a plăcut rău. A zis că atunci când mai vine în România cu prima ocazie vine la restaurant”, a povestit Rava.

Citește și: Elena Gheorghe, două săptămâni la pat. Medicii i-au spus că trebuie să se opereze. Cu ce probleme de sănătate se confruntă