S-a aflat câţi bani a strâns Bianca Drăguşanu la NUNTĂ. Vezi cât de DARNICI au fost nuntaşii cu mirii anului

Nunta dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante evenimente mondene ale anului. Dincolo de sentimentele pe care le nutresc unul faţă de celălalt, cei doi au făcut o afacere bună cu nunta lor.

RomaniaTV.net
01 oct. 2013, 07:37
S-a aflat câţi bani a strâns Bianca Drăguşanu la NUNTĂ. Vezi cât de DARNICI au fost nuntaşii cu mirii anului

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au căsătorit civil pe 6 septembrie, iar duminică, pe 29 septembrie, au devenit soţ şi soţie şi în faţa lui Dumnezeu. Cununia religioasă a fost oficiată la Biserica Doamna Oltea, din Capitală, şi a fost urmată de o petrecere cu sute de invitaţi într-un local luxos.

În medie, nuntaşii, 200 la număr, au cotizat cu câte 300 de euro de familie. Cum naşii şi părinţii mirilor, dar şi invitaţii cu dare de mână au fost ceva mai darnici, dimineaţă, când au tras linie şi au adunat şi sumele oferite de oaspeţii cu situaţie financiară mai modestă, mirii au adunat în jur de 60.000 de euro. Chiar dacă nunta lor a părut una scumpă, în realitate, Bianca şi Victor nu au investit prea mulţi bani în acest eveniment.

Bianca şi Victor au deschis petrecerea cu un dans pe melodia Unchained Melody (VIDEO), iar apoi s-au simţit excelent alături de invitaţii lor.

După ce şi-au primit invitaţii, cei doi însurăţei au deschis seara cu dansul mirilor, pe melodia Unchained Melody.

Citeşte şi NUNTA ANULUI 2013. Bianca Drăguşanu s-a căsătorit religios cu Victor Slav. VEZI IMAGINI DE LA BISERICĂ

Vizibil emoţionaţi, cei doi s-au descurcat onorabil, mai ales că Bianca a părut destul de încurcată de rochia de mireasă, pentru care a plătit 5.000 de euro.

Citeşte şi Bianca şi Victor, proaspăt CĂSĂTORIŢI, se ţin de NEBUNII în limuzină. Naşii i-au dat de gol pe Facebook FOTO

Printre artiştii care le-au cântat la nuntă s-au numărat Nelu Ploieşteanu şi Bogdan Vlădău, bun prieten cu Victor Slav. Spre dimineaţă, Bianca va îmbrăca o altă rochie de mireasă, creată chiar de ea, la fel ca ţinutele domnişoarelor de onoare.