S-a aflat: câți bani cere chef Scărlătescu pentru a-ți găti la nuntă

Cătălin Scărlătescu a devenit mare vedetă după ce a fost introdus în televiziune de Pro TV, la Masterchef. Acum, cunoscutul bucătar își permite să ceară prețuri mult mai mari clienților pentru care face de mâncare. 

08 iul. 2023, 17:18
S-a aflat: câți bani cere chef Scărlătescu pentru a-ți găti la nuntă
Cătălin Scărlătescu şi-a dezvăluit salariul. Cum i s-a dublat după doar 30 de zile

Sarmale, ciorbe, creveți, carne la grătar, plăcinte? Orice din partea lui Chef Cătălin Scărlătescu, dar pe mulți bani. S-a aflat câți bani cere juratul de la Masterchef și Chefi La Cuțite pentru un eveniment.

La cel mai recent eveniment la care a luat parte, în cadrul unui resort de lux din Delta Dunării, Cătălin Scărlătescu a primit nu mai puțin de 30.000 de lei cu tot cu TVA, deci la 6.000 de euro.

„Onorariul domnului Cătălin Scărlătescu a fost de 5.250 de euro, fără TVA. Acesta este tariful standard al lui chef Scărlătescu pentru a participa la un eveniment. Deci da, dacă adăugăm și TVA-ul, onorariul dumnealui a ajuns la 30.000 de lei.

Dar noi considerăm că au meritat aceste onorarii atât chef Scărlătescu, cât și ceilalți chefi prezenți pentru că evenimentul a fost un succes. Lumea a venit în piață, s-a simțit bine.

Cei de la Piețe Galați și-au promovat cu această ocazie cea mai mare piață din Galați, așa că toată lumea a fost mulțumită”, a declarat Patronul Autentic Events, Marius Adam, pentru FărăMogul.ro.

Cum face bani Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu nu se poate plânge de bani. El câștigă sume consistente de la filmările de la Antena 1 și de la evenimente private. El ar fi renunțat la restaurantul din București, potrivit presei de cancan, pentru că nu și-ar fi găsit omul 100% dedicat care să-l dubleze în local.

Celebrul bucătar nu se poate plânge nici de partea sentimentală. El formează un cuplu cu Doina Teodoru, o femeie mult mai tânără.

„Orice ai face ești judecat, mai ales în cazul nostru, că noi suntem un cuplu atipic.

E o diferență mare de vârstă între noi și atunci suntem judecați. 17 ani, știu că se poate și mai mult, dar în țara în care trăim încă există această mentalitate, că sigur trebuie să fie altceva la mijloc”, a comentat Teodoru, în emisiunea lui Dan Capatos.