S-a aflat câţi bani încasează săptămânal Războnicii de la Survivor România 2022. Sume ridicole faţă de cât câştigă Faimoşii!

Concurenţii de la Survivor România luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro, dar fiecare este plătit şi pentru săptămânile petrecute în Republica Dominicană. Dacă Faimoşii sunt plătiţi cu mii de euro pentru fiecare săptămână, Războinicii se mulţumesc cu sume derizorii!

20 ian. 2022, 18:59
S-a aflat câţi bani încasează săptămânal Războnicii de la Survivor România 2022. Sume ridicole faţă de cât câştigă Faimoşii!

S-a aflat câţi bani încasează săptămânal Războnicii de la Survivor România. Fiecare Războinic are 1.000 de euro pe săptămână, în timp ce Faimoșii câștigă de patru ori mai mult, scrie Cancan. Spre exemplu, Cătălin Zmărăndescu ia 4.500 de euro pe săptămână!

S-a aflat câţi bani încasează săptămânal Războnicii de la Survivor România

Altfel, scandalurile sunt la ordinea zilei în acest sezon difuzat de Pro TV. Emil Rengle se numără printre cei care l-au nominalizat pe Cătălin Zmărăndescu şi a intrat în gura fostului luptător. „Așa voi sta întotdeauna, drept și neclintit în fața adevărului și a iubirii. O să spun că îl nominalizez pe Cătălin Zmărăndescu și am să motivez această alegere. Pe lângă toate lucrurile care s-au discutat, pe lângă dezechilibrarea energiei echipei, pe lângă faptul că acoperișul este făcut mai bine în partea domnului. Pe mine, de exemplu, în acea dimineață nu m-a deranjat cearta cu Roxana. M-a deranjat atitudinea lui față de TJ, care a fost una foarte agresivă. Cred că ego-ul lui Cătălin este o boală și orice boală poate fi vindecată. Îmi doresc ca nominalizarea să îl trezească pe Cătălin, să devină un om autentic, să înțeleagă că aici cu toții suntem antrenori unii pentru ceilalți și că nu ne dorim un singur antrenor pentru echipă. Îmi doresc ca, și cu tot respectul față de Cătălin, pe care îl consider un om bun, precum orice alt om care poartă o boală precum ego-ul, să scape”, a spus  Emil Rengle.

Câți bani câștigă Roxana Ciuhulescu la Survivor România. Este vedeta plătită cel mai bine

Campionul internațional la kickboxing nu a primit prea bine vestea nominalizării: „Nu, nu este o surpriză. Eram sigur de ceea ce se va întâmpla pentru că, oarecum, eu nu intru în gașca lor. Își asumă până la capăt ceea ce a spus, e problema strict a lui, eu nu o să comentez în niciun fel. Dacă e să plec acasă, plec acasă cu capul sus, dacă e să rămân, același lucru îl voi face”, a spus Cătălin Zmărăndescu.

Survivor 2022. Primele imagini necenzurate, camerele nu au fost oprite, s-a văzut tot FOTO