S-a aflat câți bani primește Cornel Palade de la PRO TV. Suma incredibilă pe care o câștigă actorul pentru participarea la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Cornel Palade, câștigă în jur de 2.000 sau chiar 2.500 de euro pe săptămână, pentru participarea sa în cadrul show-ului ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, difuzat pe PRO TV. Cea mai mare sumă încasată de către o vedetă din cadrul show-ului TV este de 5.000 de euro pe săptămână.

12 sept. 2022, 23:45
S-a aflat câți bani primește Cornel Palade de la PRO TV. Suma incredibilă pe care o câștigă actorul pentru participarea la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Cornel Palade este unul dintre cele douăsprezece vedete care participă la show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici. Și pentru că este vorba despre un concurs, vedetele se luptă să câștige marele premiu, însă, fiecare concurent primește săptămânal o sumă importantă de bani, conform propriilor negocieri.

Citește și Dalida din „Las Fierbinți”, dezvăluiri despre salariile actorilor din serial: „Bobonete e în vârf. După Toma Cuzin cred că sunt eu”

Deși, aventura din sezonul 2 al emisiunii ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” este abia la început, celebritățile care au ales să ia parte la experiența inedită din Republica Dominicană au parte de probe dificile, dar și de certuri și neînțelegeri.

Din păcate, una dintre vedete a pierdut deja lupta, după ce a fost nominalizată, în timp ce o altă vedetă a cerut să plece de bunăvoie din cauza testelor grele din junglă.

Însă, cei care au rămas încă în concurs se bucură la fiecare sfârșit de săptămână de niște sume frumoase de bani. Cea mai mare sumă încasată de către o vedetă din cadrul show-ului este de 5.000 de euro pe săptămână. Se pare că Lidia Buble este cea care o are trecută în contract, potrivit PlayTech.

Celelalte vedete, printre care și actorul Cornel Palade, câștigă undeva în jur de 2.000 sau chiar 2.500 de euro pe săptămână, pentru participarea lor în cadrul show-ului de pe Pro TV.

Lidia Buble, Mara Bănică, Anisia Gafton, Tania Popa, Rux și Opulența și Bia Khalifa, Cristian Mitrea, Paul Diaconescu, Cornel Palade, Răzvan Botezatu, Giani Kiriță și Alex Bogdan sunt celebritățile care se luptă să supraviețuiască în jungla din Republica Dominicană.

Din cei 12 concurenți înscriși încă de la începutul show-ul pentru câștigarea marelui premiu, până acum au fost eliminați  Paul Diaconescu și Romică Țociu. În ediția de luni, 12 septembrie, au intrat în concurs chef Salvo Lo Castro și artista Ami.

Citește și Scad salariile în România. Cât au pierdut românii la leafă, anunţ oficial de la INS