Dalida din „Las Fierbinți”, dezvăluiri despre salariile actorilor din serial: „Bobonete e în vârf. După Toma Cuzin cred că sunt eu”

Invitată în emisiunea „La Măruță”, Ecaterina Ladin a făcut dezvăluiri în premieră din culisele serialului-fenomen „Las Fierbinți”.

09 sept. 2022, 17:53

Dalida din „Las Fierbinți” a vorbit despre salariile actorilor din serial, dar şi despre cum decurge o zi de filmare. Actrița a dezvăluit că în topul celor mai bine plătiți se află Mihai Bobonete (Bobiță), urmat de Toma Cuzin („Firicel”) şi de ea.

Dalida din „Las Fierbinți”, dezvăluiri despre salariile actorilor din serial

Se câștigă din orice muncă pe care o faci cu plăcere. Eu cred că, după Toma Cuzin, că a zis că el câștigă cel mai mult, cred că sunt eu. El a fost primul care a afirmat lucrul ăsta. Bine, în capăt de tot cred că e Bobo, ăștia care au cel mai mult. Nu prea am cum să zic, e un contract de confidențialitate acolo”, a declarat Ecaterina Ladin în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Dalida a mai povestit că filmează pentru „Las Fierbinți” și câte 12 ore pe zi, de la 7 dimineața până la 7 seara.

Se filmează 12 ore pe zi. De la 7 dimineața la 7 seara. Un episod, ca pagini de text, se filmează în 2-3 zile. Recordul cred că a fost când am filmat 1 Decembrie acum câțiva ani și s-au filmat 2 nopți. Pregătirea a început de dimineață”, a dezvăluit Dalida.

Citeste si Bobiță din Las Fierbinți trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălina. Cum arată soția actorului

Totodată, Ecaterina Ladin le-a cerut scuze fanilor serialului, care şi-ar dori să facă poze cu ea sau cu colegii săi. Având în vedere că pandemia de coronavirus încă nu a luat sfârșit, echipa de producţie nu își permite riscul ca timp de două săptămâni 90 de oameni să rămână fără loc de muncă.

Ne cerem scuze că nu putem să facem poze. Producătorii nu ne dau voie să ieșim să facem poze. Ne-am dori”, a explicat Ecaterina Ladin.

Un nou personaj în distribuţia serialului

Telespectatorii s-au bucurat zilele trecute de primul episod al noului sezon din serialul „Las Fierbinți”, când toată comunitatea s-a agitat după apariţia unui nou consătean. Doamnele au început deja lupta pentru inima cetățeanului arab, în timp ce bărbaţii sunt măcinaţi de gelozie. Până când cu toții au rămas șocați să afle că cetățeanul arab era de fapt un bărbat din Ardeal pe nume Istvan.

Citeste si Geanina din „Las Fierbinți” a fost cerută în căsătorie de iubitul austriac. Actrița a dezvăluit marea veste chiar de ziua ei