S-a aflat cauza morţii lui Alexis, vedeta de pe Instagram care a fost găsită dezbrăcată, la marginea unui drum

S-a aflat cauza morţii lui Alexis, vedeta de pe Instagram care a fost găsită dezbrăcată, la marginea unui drum. La aproape 2 luni, polițiștii din Houston au anunțat că tânăra de 26 de ani a fost ucisă prin strangulare. Numele legal al tinerei era Alexis Robinault

21 ian. 2021, 09:21
S-a aflat cauza morţii lui Alexis, vedeta de pe Instagram care a fost găsită dezbrăcată, la marginea unui drum
Alexis Sharkey a murit la 26 de ani

S-a aflat cauza morţii lui Alexis. Polițiștii au spus că nu au fost făcute deocamdată arestări și nici nu s-au formulat acuzații împotriva vreunei persoanei, potrivit BuzzFeed News, citat de Digi 24.

Sharkey devenit vedetă pe Instagram postând poze cu ținute, machiaj, ieșiri cu prietenii, diverse activități.

Citeşte şi: Contul de Instagram al Papei Francisc a apreciat o poză cu un model brazilian aproape dezbrăcat. Anchetă de proporţii la Vatican

S-a aflat cauza morţii lui Alexis

În dimineața de 28 noiembrie, trupul ei a fost găsit la marginea unui drum. La acea vreme, polițiștii au spus că trupul ei nu prezenta răni vizibile.

Mama ei a declarat pentru ABC News că fiica ei a dispărut chiar cu o zi înainte. Soțul lui Sharkey, Tom Sharkey, a sunat să spună familiei că nu mai știa nimic de soția sa de vreo 24 de ore, chiar după ce cuplul sărbătorise Ziua Recunoștinței.

După ce trupul ei a fost găsit, Tom a postat imagini cu el și soția lui. El nu a vrut să facă niciun comentariu despre moartea soției.

Citeşte şi: Moarte tragică pentru o actriţă de 36 de ani, vedeta s-a sinucis. Ce a postat în weekend pe Youtube şi Instagram

O influenceriţă celebră pe Instagram a murit înainte de Crăciun

O influenceriţă celebră pe Instagram a murit înainte de Crăciun, după ce „s-a simțit brusc foarte rău”, în timp ce lua micul dejun. Emily Mitchell avea 36 de ani era însărcinată în luna a cincea. Atât familia, cât şi fanii sunt îndureraţi de trecerea ei în nefiinţă.

Emily Mitchell, creatorul paginii și blogului The Hidden Way Instagram, a murit la vârsta de 36 de ani, acasă în Rhode Island. Aceasta era însărcinată cu cel de-al cincilea copil, care a murit și el, scrie Daily Star.

Pe pagina de donații, Emily a fost descrisă ca o mămică și soție „dedicată” care a avut un impact mare în „viața multor oameni”.
Inimile noastre sunt frânte, iar prezența ei veselă va fi de neînlocuit. A avut un impact mare în viața multor oameni și această pierdere este de neînțeles pentru oricine o cunoștea. Suntem încrezători că Em este acum în perfectă armonie cu Dumnezeu”.