S-A AFLAT! Ce a făcut inginerul român dispărut acum o lună în Istanbul. ESTE HALUCINANT!

Publicat: Vineri, 28 Septembrie 2018 11:07 // Actualizat: Vineri, 28 Septembrie 2018 12:58 // Sursa: romaniatv.net

Salvatore Popescu a fost găsit pe o stradă din cartierul Beșiktaș şi era îmbrăcat cu hainele din ziua dispariției. Bărbatul nu mai avea acte, bani și nici verigheta. A supraviețuit 26 de zile datorită celor care i-au dat de pomană.

Salvatore Popescu își amintea numele soției și al fiicei sale, dar nu mai știa nimic despre cum a ajuns să rătăcească pe străzile din Istanbul. Bărbatul se afla într-o excursie atunci când a dispărut şi a fost descoperit de trei tineri turci, care au intrat în vorbă cu el încercând să afle dacă este cumva bolnav și are nevoie de ajutor.

Românul dispărut în urmă cu aproape o lună în Turcia a fost găsit şi adus în ţară. Care este starea sa de sănătate

Turcii au realizat că au în față un străin pe care l-au întrebat de unde e. "Din România!", a venit răspunsul. A urmat un drum la Consulatul României la Istanbul, unde inginerul dispărut chiar de lângă soția sa în timpul unei excursii a fost încredințat în grija personalului diplomatic. Totul se întâmpla pe 25 septembrie, la exact 26 de zile de la ciudata sa dispariție, scrie Libertatea.

Ce s-a întâmplat în răstimpul scurs de la dispariția sa? Cum a supraviețuit românul timp de aproape o lună în uriașul oraș de pe malurile Bosforului? Puse cap la cap, informațiile arată că Salvatore Popescu a trăit pe stradă şi a supraviețuit timp de aproape o lună cu apă, covrigi și pâine primite de la turci cu suflet!

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
dispărut Istanbul Salvatore Popescu
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7621
RON
20 May
noapte 15 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H