S-a aflat ce droguri a consumat Toma Cuzin înainte de a se urca la volan. Actorul a fost condamnat la închisoare

S-a aflat ce droguri a consumat Toma Cuzin înainte de a se urca la volan. Firicel din serialul Las Fierbinți a fost condamnat la închisoare după ce a fost prins fără carnet și sub influența altor substanțe interzise.

16 nov. 2022, 18:15
S-a aflat ce droguri a consumat Toma Cuzin înainte de a se urca la volan. Actorul a fost condamnat la închisoare

S-a aflat ce droguri a consumat Toma Cuzin înainte de a se urca la volan. Sentința de un an de închisoare este cu amânare, nu una executorie, ceea ce înseamnă că va trebui să îndeplinească mai multe condiții pentru a nu ajunge în spatele gratiilor.

S-a aflat ce droguri a consumat Toma Cuzin

Din informațiile prezentate de Libertatea.ro, Toma Cuzin consumase cocaină. Totul s-a întâmplat în luna noiembrie a anului 2018.  ”Întrucât inculpatul a comunicat organelor de poliție că în urmă cu o lună fusese depistat la scurt timp după ce consumase substanțe interzise, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat rezultat pozitiv pentru cocaină, după care a fost condus la INML pentru recoltarea unor probe biologice.

Astfel, s-a constatat că la momentul conducerii autoturismului menționat, inculpatul s-a aflat sub influenţa unor substanţe psihoactive (THC, THC-OH, MDMA şi MDA şi benzoilecgonină- metabolit al cocainei), astfel cum rezultă din raportul de expertiză medico-legală efectuat în cauză”, se arată în hotărârea Judecătoriei Sectorului 3.

Firicel le-a spus judecătorilor că a fost la o petrecere de final de filmări, iar un coleg i-a dat o țigară, pe care a fumat-o fără să știe ce este.

Citeşte şi: Toma Cuzin, de la mină la biserică. Care era visul lui Firicel din Las Fierbinţi: „M-am mutat singur într-o garsonieră la 11 ani”

Toma Cuzin a dezvăluit că doarme doar patru ore pe noapte

Toma Cuzin a dezvăluit că are un stil de viață intens, în care nu e implicat prea mult somn. Actorul a explicat, în cadrul unui interviu acordat recent, care este programul lui zilnic.

Actorul spune că, pe lângă faptul că doarme patru ore pe noapte, de câțiva ani nu mai face nici sport. El a spus că modul în care gândește îi influențează toată viața, dar și regimul alimentar. Are grijă la ce mănâncă în permanență, însă schimbarea apare la capitolul sport fiindcă toată viața lui a practicat diverse sporturi.

Felul în care gândesc, faptul că mă păstrez în permanență în poziție de lucru, mă ține tonusat. Sunt atent la ce mănânc. Sport am făcut jumătate de viață, de 20 de ani nu mai fac nimic. Am un stil de viață foarte activ, în primul rând. Când dorm patru ore pe noapte sunt leneș. Suntem rezultatul propriilor gânduri, cum ne gândim așa devenim. N-am considerat niciodată că am succes. Întotdeauna mi-am ascultat sufletul, nu conștiința”, a explicat Toma Cuzin.