S-a aflat ce făcea Cami, mama copilului 4 ani înecat în piscina casei înainte de tragedie. Femeia a cedat când și-a băiețelul fără viață: „A stat o perioadă lângă el. După aceea, a dispărut”

Caz șocant în Dambovița. Un băiețel de patru ani a murit înecat în piscina din curtea casei. Mama lui a fost cea care l-a găsit fără suflare și pentru că nu a suportat durerea pierderii unicului copil, Cami a fugit în pădure unde și-a pus capăt zielelor.

29 sept. 2022, 17:12
S-a aflat ce făcea Cami, mama copilului 4 ani înecat în piscina casei înainte de tragedie. Femeia a cedat când și-a băiețelul fără viață: „A stat o perioadă lângă el. După aceea, a dispărut”

După mai multe cercetări, oamenii legii au aflat ce făcea Cami, mama care a fost găsită moartă după ce fiul ei în vârstă de patru ani s-a înecat, atunci când s-a produs tragedia.

Citește și Mesaj emoţionant transmis de mama băiatului de 4 ani înecat în piscina casei înainte de tragedie: „Dormiți cu copiii voștri, îmbrățișați-i!”. Cei doi vor fi înmormântaţi sâmbătă la Găeşti

Potrivit oamenilor legii, în momentul în care fiul ei s-a înecat în piscină, Cami a pornit aspiratorul și a început să facă curat. În tot acest timp, Albert se afla în curte și se juca.

După un timp, Cami a observat că Albert lipsea și a mers să îl caute în curte, însă din păcate, micuțul era deja mort. Femeia a trăit un șoc foarte puternic atunci când și-a văzut fiul decedat în piscină.

Cami a rămas alături de puiul său cel mic până în momentul în care medicii au declarat decesul. Vestea că fiul ei s-a stins din viață, a căzut ca un trăznet peste tânăra mămică care nu a mai rezistat și a fugit de acasă spre un câmp din apropierea locuinței. Câteva ore mai târziu,  din păcate, femeia a fost găsită fără suflare.

„A stat o perioadă lângă el. După aceea, a dispărut. Ea. Despre copil nu ştiu ce s-a întâmplat. Sunt bunicul lui Albert”, a declarat bunicul patern al copilului.

Potrivit primelor informații, Cami și fiul ei, Albert, vor fi îngropați împreună și vor avea același loc de veci. Familia îndurerată se pregătește acum  să îi conducă pe ultimul drum. Vecinii și cei ce i-au cunoscut sunt în stare de șoc. Nimeni nu se gândea că vor avea parte de un sfârșit atât de tragic.

Citește și Dublă tragedie în județul Dâmbovița! Copil de 4 ani înecat în piscina casei. Mama fugită de acasă a fost găsită moartă după câteva ore