Dublă tragedie în județul Dâmbovița! Copil de 4 ani înecat în piscina casei. Mama fugită de acasă a fost găsită moartă după câteva ore

Un copil de doar 4 ani a fost găsit înecat în piscina din curtea casei. Distrusă de durere, mama copilului a fugit de acasă chiar în timp ce copilul era resuscitat. După mai multe ore de căutări, femeia a fost găsită moartă.

29 sept. 2022, 09:15
Dublă tragedie în județul Dâmbovița! Copil de 4 ani înecat în piscina casei. Mama fugită de acasă a fost găsită moartă după câteva ore

Dramă pentru o familie din Găești, județul Dâmbovița, după ce un copil de doar 4 ani a fost găsit mort în piscina din curtea casei. Totul s-a petrecut într-o clipă de neatenție. La un moment dat, mama a observat dispariţia lui Albert. Părinţii l-au căutat minute bune, iar când l-au găsit, copilul zăcea în piscină. Speriată, femeia a început să țipe. Vecinii i-au sărit în ajutor și au sunat la numărul de urgență. Primul echipaj al Ambulanței ajuns la locuinţa familiei a început manevrele de resuscitare. Un al doilea echipaj, cu medic, a ajuns, de asemenea, la locuința familiei din Găești.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi, prin 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că un copil s-a înecat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din primele verificări, au constatat că un minor de 4 ani, care se afla în grija mamei, ar fi căzut într-o piscină situată în curtea locuinţei. Din nefericire, a fost declarat decesul copilului, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Distrusă de durere şi tulburată emoţional după ce a văzut că micuţul nu răspunde manevrelor de resuscitare, Camelia, mama copilului înecat, a fugit pe câmpul din spatele casei. Imediat zeci de polițiști, jandarmi, dar și vecinii au pornit în căutarea ei. A fost adus şi un câine pentru a-i lua urma.

După câteva ore de căutări, mama copilului înecat a fost găsită moartă în apropierea casei. Potrivit polițiștilor, femeia de 34 de ani și-a pus capăt zilelor. Camelia și-a luat viața spânzurându-se de un copac. Cei de la Ambulanță au resuscitat-o, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru ea, potrivit cronica-gaestiului.ro.

Singurul copil! Şi l-a dorit din tot sufletul! Vă daţi seama că nu putem s-o condamnăm pe ea, pe mamă! A fost un necaz! Era viaţa ei! Era copilaşul pe care şi l-a dorit. Şi l-a avut! Şi…Şi tristeţea e mare!„, a declarat un vecin al familie.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Citeşte şi: Preot mort într-un accident pe autostrada Timișoara – Arad. Şoferul a fost proiectat în afara mașinii, în urma impactului