S-A AFLAT! Ce note a luat Irina Tănase la BAC. Iubita lui Liviu Dragnea a terminat liceul în 2011

În plină febră a examenului de bacalaureat ies la iveală notele obţinute de unele dintre persoanele publice din România. Astfel, s-a aflat că Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a trecut examenul maturității cu note destul de bune.

05 iun. 2019, 07:19
S-A AFLAT! Ce note a luat Irina Tănase la BAC. Iubita lui Liviu Dragnea a terminat liceul în 2011

Irina Tănase a absolvit Colegiul Național Elena Cuza din Capitală, cunoscut până acum câțiva ani ca „Liceul Pedagogic de Educatoare” în 2011, fiind la o clasă unde specializarea era „matematică informatică”. Tot în anul în care a terminat liceul, Irina Tănase a susținut examenul de bacalaureat, iar notele obținute au fost destul de bune. La proba scrisă de la Limba și Literatura Română, ea a luat nota 8,8, la Matematică – 7,45, la Biologie vegetală și animală – 9,1 iar la Limba Engleză a primit calificativul B2.

Imagine incredibilă! Cum arăta Irina Tănase înainte să îşi facă operaţii estetice! Transformarea este radicală

La un an după ce a luat BAC-ul, Irina Tănase s-a angajat asistent manager la o companie deținută de Sebastian Ghiță, iar în 2013 a devenit secretară la cabinetul Ministrului Dezvoltării Regionale și Turismului, funcție deținută în acel moment de Liviu Dragnea.

Cum arăta Irina Tănase în liceu. Ce spun foştii colegi despre iubita lui Liviu Dragnea FOTO 

A rămas pe această poziție până în 2015, adică exact perioada pe care Dragnea a petrecut-o ca ministru, după care a devenit consilier la același minister, însă cu Sevil Shhaideh ca șefă. După anul 2016, Irina Tănase a renunțat să mai fie bugetară și a devenit oficial iubita lui Liviu Dragnea.