S-A AFLAT! Cine şi de ce A LOVIT-O pe iubita lui Cristi Manea la Euro U21. De la ce a pornit BĂTAIA

România U21 s-a calificat, luni, 24 iunie, în semifinalele turneului final din Italia și San Marino, dar performanţa a fost umbrită de un scandal de-a dreptul incredibil. Iubita lui Cristi Manea a fost lovită şi umplută de sânge de doi suporteri români, o fată și un băiat.

26 iun. 2019, 13:18
S-A AFLAT! Cine şi de ce A LOVIT-O pe iubita lui Cristi Manea la Euro U21. De la ce a pornit BĂTAIA

Digi Sport susţine că fotbalistul ar fi mers să-i dea tricoul fratelui prietenei sale, dar când a ajuns lângă gard, iubita fotbalistului și fratele acesteia au fost împiedicaţi să ajungă la Cristi Manea de către o fană aflată pe gard. Aceasta chiar a lovit-o pe iubita fotbalistului cu piciorul în faţă, iar când fratele prietenei lui Cristi Manea a vrut să o dea la o parte, un bărbat, care era împreună cu fata de pe gard, a lovit-o şi el cu pumnul pe Alina!

România, ANCHETATĂ de UEFA după meciul cu Franţa. FRF riscă SANCŢIUNI DRASTICE

Imaginile șocante cu prietena fotbalistului român escortată în afara stadionului, cu tricoul plin de sânge, au ajuns în presa din Anglia.

Scandal MONSTRU înainte de GERMANIA U21 – ROMÂNIA U21. FRF iese la atac: „Este o crimă! Vom sesiza UEFA!”

„O fană a părăsit terenul în lacrimi și plină de sânge, după ce violențele din tribune au distrus meciul dintre România și Franța”, au titrat cei de la The Sun.