S-a aflat ce salariu a avut Andreea Marin la „Surprize, surprize”: „Lazarov mi-a spus: Eu nu plătesc mai mult. Asta e piaţa din România”

Avea doar 19 ani atunci când şi-a început cariera în televiziune. Anii au trecut, iar Andreea Marin a ajuns una dintre cele mai îndrăgite vedete tv, iar azi numele ei este sinonim cu profesionalismul.

29 oct. 2021, 14:16
S-a aflat ce salariu a avut Andreea Marin la „Surprize, surprize”: „Lazarov mi-a spus: Eu nu plătesc mai mult. Asta e piaţa din România”

Deşi multă lume o cunoaşte doar ca amfitrioană a emisiunii „Surprize, surprize”, primii paşi în televiziune i-a făcut în vremea studenţiei, când a acceptat oferta de a prezenta „Țara lui Piticot”. Ca studentă la Informatică, Andreea avea puţin alte planuri legate de viitorul ei, iar planul de a face televiziune nu se afla printre acestea.

Ce salariu a avut Andreea Marin la „Surprize, surprize”

Şi, totuşi, atunci când i s-a ivit ocazia, nu a dat înapoi. Alături i-a fost Valeriu Lazarov, care i-a dat curaj, sfaturi bune şi a ajutat-o să devină ceea ce este astăzi. Despre primii paşi în cariera de televiziune, dar şi despre primele salarii, vedeta a vorbit într-un interviu pentru cancan.ro

La TVR Iași salariul era la început mic, de reporter cu jumătate de normă. La știri aveam un singur sacou al meu, galben, cel cu care apăream zi de zi la premiile Oscar. Cei de acolo m-au numit Lady în Yellow, crezând că e o strategie de imagine, de fapt.

Citeste si Ce spune Andreea Marin despre războiul cu Mihaela Rădulescu: „Poate nu mai e obsedată de mine”

Apoi, la „Surprize’, aveam un salariu mult sub cel al prezentatoarei programului similar din alte țări. Dar Lazarov mi-a spus: „Eu nu voi plăti mai mult, aceasta e piața din România și nivelul de aici, dar te voi învăta cum să îți folosești mintea și potențialul să câștigi altfel adițional. Fă-ți o firmă și vei vedea că poți’.

Așa am făcut. La început, doar salariul intra prin firmă, apoi ușor, ușor am învățat că pot fi un bun comunicant. Am început să lucrez cu lumea publicității, cu firme mari la nivel internațional. Am devenit eu însămi producător, creator, am făcut școală în America pentru a învăța mai mult și lucrurile au crescut în timp.

M-am dezvoltat. Astăzi, am propriul Creative Hub Voice&Visibility, locul în care evenimente de tot felul și concepte mari de campanii sunt create și ajută companiile și comunitatea. Este locul unde avem tehnica necesară pentru filmări și ședințe foto profesionale și multe altele„, a declarat Andreea Marin, într-un interviu pentru cancan.ro.

Zâna Surprizelor are numai cuvinte de laudă la adresa mentorului său.

Valeriu Lazarov m-a învăţat cum să echilibrez balanța profesie – viață personală. Cum să ascult mai mult decât să vorbesc eu în fața interlocutorului meu, cum să scriu cu impact. Cum să iubesc această meserie și să nu accept compromisuri, să mă bazez doar pe valoare, deși e mai greu aparent. Dar durabil„, a mai povestit vedeta pentru sursa citată.

Citeste si Andreea Marin a suferit de depresie: „Am luat un medicament care a avut acest efect advers”