Andreea Marin a suferit de depresie: „Am luat un medicament care a avut acest efect advers”

Andreea Marin a suferit de depresie şi a fost la un pas de sinucidere. Vedeta a suferit ani întregi din cauza anxietății, problemă peste care până la urmă a trecut cu ajutorul terapiei. Prezentatoarea TV spune că i-a luat un an și jumătate să se recupereaze.

28 sept. 2021, 10:45
Andreea Marin a suferit de depresie: „Am luat un medicament care a avut acest efect advers”
Andreea Marin a suferit de depresie

Andreea Marin a suferit de depresie. Vedeta recunoaște că multă vreme nu a fost înstare să recunoască că are o problemă. Dar, când a realizat că depresia este o boală, s-a decis să apeleze la un specialist pentru a se vindeca.

Citeşte şi: Andreea Marin, infectată cu Covid-19: „Am stat câteva zile la pat, cu dureri de cap, de mușchi, de corp, temperatură, dureri de gât”

Andreea Marin a suferit de depresie

Am luptat ani de zile cu depresia. De menționat este că o persoană când trece prin depresie nu-și dă seama și neagă ce i se întâmplă. E ca și cum, dacă ți se spune că ai depresie ești arătat cu degetul, semn că ești nebună.

Eu am înțeles și am spus mai departe tuturor celor care trec prin asta: depresia e o boală, nu e o vină și nu e un cuvânt de aruncat în ochii cuiva.

Am mers la psiholog, am consultat și-un psihiatru, acești oameni au avut grijă de mine, m-au făcut să înțeleg că nu e o vină și că există leac pentru depresie, eu am ascultat și-am făcut întocmai.

După un an și jumătate mi-am restabilit acest echilibru, repet pentru cei care nu știu, treceam printr-o insomnie cumplită, nu puteam să adorm, deloc aproape, aveam o furtună interioară, o durere în piept, o simțeam aproape în fiecare zi, mă trezeam dimineața cu ochii în lacrimi deja… și ce supărare să fi avut peste noapte?!

Am luat un medicament care a avut acest efect advers. Da, e adevărat am fost la un pas de a mă sinucide.

Erau niște lucruri inexplicabile și uneori și cei din familie se uită la tine și se întreabă: mă, dar ce tot atâta ești supărată de nu-ți mai trece?

Zi după zi ai un necaz, de fapt ce ți s-a întâmplat? Ai un copil, ai casă, ai masă, care e problema?”, a declarat Andreea Marin, la Kanal D.

„Vreau să renunț la viață”

Momentul în care Andreea Marin a realizat că trebuie să ia măsuri pentru a ieşi din stare a fost exact perioada în care Mădălina Manole murea subit.

E de neînțeles în ochii celor care, poate, n-au experiență sau n-au aflat ce înseamnă depresia și anxietatea. Iar ție îți vine să spui: vreau să-i eliberez pe toți de povara care sunt, vreau să renunț la viață.

O prostie, știu! Așa o văd azi. Dar atunci așa gândeam. Văzând ce s-a întâmplat cu Mădălina Manole, m-am gândit: cum aș putea eu să-mi las copilul fără mamă??

Și-atunci am luat această cale a specialiștilor și sfătuiesc pe oricine să facă la fel, să creadă în specialiști’, și-a încheiat Andreea Marin confesiunea despre lupta ei cu depresia.