S-A AFLAT! Ce salariu are Carmen Iohannis, soţia preşedintelui României. Care sunt veniturile familiei prezidenţiale

Klaus Iohannis are trei case și două apartamente, un cont deschis la BCR în 1999 și un venit anual de 165.100 de lei, conform declaraţiei de avere depusă de preşedintele României.

03 mart. 2020, 14:27
S-A AFLAT! Ce salariu are Carmen Iohannis, soţia preşedintelui României. Care sunt veniturile familiei prezidenţiale

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui României, câștigă, conform declaraţiei de avere a lui Klaus Iohannis, 2.773 pe lună. Prima doamnă a României a fost profesor într-o mică localitate de lângă Sibiu, Agnita, o localitate cu aproximativ 8.000 de locuitori.

Pe lângă salarii, familia prezidențială mai încasează bani și din închirierea a două imobile.

Cum arăta Carmen Iohannis în tinereţe. Prima Doamnă a luat, în copilărie, lecţii de balet şi de pian GALERIE FOTO

Carmen Iohannis s-a căsătorit cu Klaus Iohannis acum 30 de ani. Cei doi s-au cunoscut pe băncile facultății. După terminarea studiilor, au fost repartizați în Agnita, respectiv Sibiu. Carmen Iohannis e motivul pentru care Klaus Iohannis a ales să rămână în România după terminarea studiilor, într-o perioadă când toată familia președintelui se mutase în Germania.

De ce nu au copii Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen. Preşedintele a explicat totul. „Eu mi-aş fi dorit mai mult decât orice”

Carmen Iohannis cântă la pian, a făcut balet și face sport cu antrenor personal. De asemenea, iubește bucătăria franceză și cântă în corul Bisericii Iezuite din Sibiu.