S-a aflat cel mai bine păstrat secret al Adrianei Iliescu. Cine este, de fapt, tatăl Elizei

Adriana Iliescu a devenit mamă la incredibila vârstă de 66 de ani. Femeia a adus-o pe lume pe Eliza Maria Bogdana Iliescu, pe data 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești.

12 mai 2021, 16:05
S-a aflat cel mai bine păstrat secret al Adrianei Iliescu. Cine este, de fapt, tatăl Elizei

S-a aflat cel mai bine păstrat secret al Adrianei Iliescu. Identitatea tatălui Elizei este cel mai mare secret al celei cunoscută drept cea mai bătrână mamă din România.

S-a aflat cel mai bine păstrat secret al Adrianei Iliescu

Adriana Iliescu, 82 de ani, a făcut fertilizare în vitro la vârsta de 66 de ani. Atunci când a crescut suficient de mare, fiica ei a început să adreseze întrebarea pe care orice copil o pune la un moment dat: cine e tatăl ei? „M-a întrebat unde e tăticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici in afară. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”, spunea, acum câțiva ani, Adriana Iliescu.

Veste-şoc pentru Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România. Cum a pierdut averea Elizei

Testamentul Adrianei Iliescu. Ce avere are cea mai bătrână mamă din România

Adriana Iliescu se pregătește de ani buni să îi lase micuței o moștenire care să o ajute mai departe. Bătrâna în vârstă de 82 de ani simte că nu mai are mult de trăit, așa că vrea să se asigure că moștenitoarea nu o să aibă grija banilor pentru un timp, după ce ea nu va mai fi. „Eliza va moșteni două apartamente și toată colecția mea de cărti, care vă rog să mă credeți că este impresionantă. Da, i-am pus și ceva bani deoparte ca să poată merge la facultate. Dacă nu mă îmbolnăvesc, sunt convinsă că Dumnezeu mă va ține sănătoasă până în momentul în care Eliza va deveni majoră. După aceea își va putea purta singură de grijă, iar îngerul său păzitor, care îi este și naș, medicul Bogdan Marinescu, o va veghea de aproape”, a declarat Adriana Iliescu.