Veste-şoc pentru Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România. Cum a pierdut averea Elizei

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, a fost executată silit de rudele ei, iar averea care ar fi urmat să-i rămână fiicei sale, Eliza, s-a dus pe apa sâmbetei.

16 feb. 2021, 20:27
Veste-şoc pentru Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România. Cum a pierdut averea Elizei

Adriana Iliescu s-a trezit cu o înștiințare de executare silită, iar cea mai bătrână mamă din România a pierdut averea Elizei. Peste o săptămână, Judecătoria Bălcești va soluționa constestația la executare pe care a depus-o Adriana Iliescu împotriva Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice București – Administrația sector 6 a Finanțelor Publice, scrie wowbiz.ro.

Veste-şoc pentru Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România

Datoria Adrianei Iliescu este de 2.000 de lei, motiv pentru care, pentru neplata acesteia, a pierdut șansa de a-i oferi avere fiicei sale, Eliza. Casa și terenul de la Bălcești nu sunt, din fericire, singurele bunuri care-i vor rămâne moștenire Elizei Iliescu. Pentru proprietatea din localitatea vâlceană, Adriana Iliescu se luptă de mulți ani și își dorește enorm să o treacă pe numele fiicei sale, Eliza Maria Bogdana. Potrivit unor surse, cea mai bătrână mamă din România a acumulat datorii în valoare de 3.000 de lei la întreținere. Acestea sunt destul de greu de achitat, având în vedere că ea și fetița sa trăiesc dintr-o pensie de 2.000 de lei pe lună, la care se adaugă chiria de la un apartament pe care îl deține și banii obținuți din meditații.

Momente cumplite pentru cea mai bătrână mamă din România. Adriana Iliescu, GEST DISPERAT

În vârstă de 15 ani, Eliza Iliescu se numără printre copiii care au primit tabletă de la autorități, după ce școlile s-au închis din cauza pandemiei de coronavirus, iar cursurile se desfășoară online. „Noi suntem bine, sănătoase amândouă, Eliza învață cu plăcere pe sistemul ăsta de învățământ nou online, i se potrivește ca o mânușă. Și să vă mai spun ceva, anul trecut a luat premiul I în clasă, n-am știut acest lucru, dar așa s-a întâmplat, iar acum învață cu plăcere, este unul dintre puținii copii. Hai să nu zic chiar printre singurii, care printre cei care se pregătesc pentru școală, învață singură pentru fiecare materie. Și este foarte greu să te pregătești acasă ca și copil singur. Ne ajută Dumnezeu, ne și protejăm în rest”, a declarat Adriana Iliescu la sfârșitul anului 2020.