S-A AFLAT! Cine a ajutat-o pe Simona Halep cu bani la începutul carierei

Simona Halep este nr. 1 WTA, dar puţini ştiu cine a fost omul care a ajutat-o la începului carierei.

20 dec. 2018, 06:22
S-A AFLAT! Cine a ajutat-o pe Simona Halep cu bani la începutul carierei

Simona Halep a beneficiat si de sprijinul financiar al printului Dimitrie Sturdza. Fost jucator de tenis cu rezultate notabile, printul isi aminteste cum a ajutat-o pe Simona Halep la inceputul carierei.

Simona Halep a dezvăluit cu ce echipă ţine! Surpriză: nu este FCSB, nici Viitorul! FOTO

„In urma cu cativa ani am sunat-o pe Virginia Ruzici si i-am spus ca Simona Halep, o mare promotoare a tenisului romanesc la acel moment, avea nevoie de sprijin financiar pentru a juca mai multe turnee in strainatate. I-am oferit 30 de mii de euro impreuna cu fratele meu Eric, care are o banca in Elvetia. Am avut o intalnire in Zurich. Simona este o fata foarte educata, draguta, cu ambitii mari. I-am dat bani si pentru ceva timp a evoluat cu logo-ul companiei mele pe echipament. Dupa un an, Simona semna primul sau contract profesionist cu Adidas. Am fost foarte fericiti sa o ajutam, dar mai mult pentru meciurile si rezultatele sale”, a spus Dimitrie Sturdza, conform Tennis World Italia.

Veste URIAŞĂ despre SIMONA HALEP. O mare campioană tocmai a făcut ANUNŢUL

Dimitrie Sturdza, 80 de ani, este un mare impatimit al tenisului. A castigat de 30 de ori campionatul Elvetiei si a disputat si meciuri internationale alaturi de Ilie Nastase si Ion Tiriac.