S-a aflat cine este noul „Burlac”. Fetele se vor călca în picioare pentru unul din cei mai de succes manechini

BURLACUL 2014. Noul "burlac" va fi unul din cei mai de succes manechini din România, cu o cariera internaţională.

RomaniaTV.net
08 oct. 2014, 20:01

BURLACUL 2014. Andrei Andrei, un model originar din Banat care are la activ campanii peste hotare, este noul „burlac”. Potrivit wowbiz.ro, nu de putine ori, Andrei a pozat complet gol expunandu-si cu mandrie trupul plin de pachetele de muschi.

După cinci sezoane în care show-ul „Burlacul” a fost prezentat de o vedetă de gen masculin, producătorii fac o mutare neaşteptată şi desemnează o femeie la cârma emisiunii.

Catalin Botezatu a lasat un mare gol la Antena 1. La nici o luna de la mutarea sa la Kanal D, unde acesta va prezenta show-ul de televiziune „Supermodels by Catalin Botezatu”, producatorii emisiunii „Burlacul” au ajuns la concluzia ca nu au cu cine sa il inlocuiasca, iar in trust nu exista o alta vedeta masculina care sa fie amfitrionul unei productii de acest gen.

CITEŞTE ŞI BURLĂCIŢA. Andreea Mantea nu mai poartă inelul de logodnă. Toată lumea se aştepta la o nuntă cu Cristi

Anul trecut, acestia l-au testat pe Bogdan Vladau si l-au numit in locul lui Bote. N-a fost sa fie, iar audientele show-ului nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor.

„Nu au gasit nicio vedeta care sa se muleze perfect pe acest proiect. S-a ajuns in situatia ca sezonul 6 sa fie prezentat de o femeie. Si asta in ciuda faptului ca regulamentul international prevede ca prezentatorul de la „Burlacul” sa fie o vedeta de gen masculin si niciodata, dar niciodata, acest format nu a fost prezentat de o femeie. Surpriza cea mare a avut loc in urma cu cateva zile, cand producatorii au decis sa o aleaga pe Andreea Mantea sa prezinte sezonul urmator. S-a optat pentru ea pentru ca vine in spate cu publicul ei din emisunea „Burlacita” si este apreciata pentru calitatiilor sale de a se intelege cu reprezentantii sexului opus”, a dezvaluit o persoana din echipa show-ului pentru wowbiz.ro.