S-a aflat CINE ESTE ŞOFERUL care şi-a condus maşina de pe bancheta din spate folosind o sticlă de suc

S-a aflat cine este şoferul care a şocat internetul cu inconştienţa sa. Bărbatul care a lăsat maşina să se conducă singură este un constănţean excentric. Prietenii tânărului îl ştiu ca pe un tip exhibiţionist care iese în evidenţă în orice loc îşi face apariţia.

07 ian. 2015, 07:03

Şoferul care a vrut să testeze sistemul de navigaţie al bolidului său şi a lăsat maşina să se conducă singură este din Constanţa. Jurnaliştii de la Cancan au aflat că tânărul a făcut bani din turism şi îşi satisface orice extravaganţă, mai ales legate de maşini.

Aşa s-a întâmplat şi de această dată, când bărbatul a vrut să-şi impresioneze iubita. Tânărul a legat o sticlă de suc de volan, pentru a păcăli computerul de bord şi s-a mutat pe bancheta din spate. În înregistrarea care a ajuns pe Internet se pot auzi strigătele de disperare ale fetei care îl însoţea la drum.

Prietenii tânărului îl ştiu ca un excentric, iubeşte petrecerile şi reuşeşte să iasă în evidenţă oriunde merge. De altfel şi din pozele postate pe internet se observă că este un tip care iese din tipare, mai ales după modul somptuos în care şi-a mobilat casa.